PRO Live: TypeScript

Web Front-End -kehittäjä tai Node.js-kehittäjä, haluatko parempaa tukea kehittimeltä koodin kirjoittamiseen? Vaihda TypeScriptiin!

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: TypeScript

TypeScript on parempi kuin JavaScript

Teet sitten Node.js-kehitystä, Reactia tai suunnittelet aloittavasi Angular-kehityksen, TypeScript helpottaa elämääsi. Vaikka EcmaScript-standardi on kehittynyt, tietotyypit puuttuvat. Jotta sovelluskehittimesi pystyy tukemaan koodin kirjoittamista, tietotyyppituki kielessä on olennaista.

Tässä 1,5 tunnin online -koulutuksessa perehdytään TypeScript-kieleen, joka saadaan vaivattomasti kääntymään selaimen ymmärtämäksi EcmaScript 5:seksi. Samalla tulee perehdyttyä myös EcmaScript 6+:n uusiin piirteisiin. Koulutuksessa oletetaan, että osallistujalla on jotain aiempaa JavaScript-ohjelmointikokemusta.

Koulutuksen tarkempi sisältö

  • TypeScript ja kääntäminen
  • TypeScriptin tietotyypit
  • TypeScript  Class
  • Fat Arrow
  • Interface
  • Generics
  • Modules
  • Decorators

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Erinomainen katsaus aiheeseen!” - Maarit Asp, Tilastokeskus

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.