PRO Live: VueJS: Perusteet

Reactin ja Angularin rinnalle noussut Vue.js on kasvattanut suosiotaan. Tässä 1,5 online luennossa kuulet perusteet Vue.js:stä ja miten pääset alkuun kehityksessä.

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Etsitkö Front-End Frameworkiä, tsekkaa Vue.js

Vue.js on noussut Reactin ja Angularin rinnalle yhdeksi suosituksi Web Front-End Frameworkiksi, kun lähdetään toteuttamaan moderneja Single Page Applicationeitä. Tässä 1,5 tunnin setissä saat hyvän lähtökohdan, millä pääset VueJS-kehityksessä alkuun.

Kenelle:

Kaikille jotka suunnittelevat aloittavansa Web Front-End -kehitystä Vue.js:llä tai ovat kiinnostuneita kirjastosta.

Koulutuksen tarkempi sisältö

  • Vue.js-yleiskatsaus
  • Datan sidonta, silmukat, ehtolauseet
  • Tapahtumankäsittely
  • Komponentit
  • Rest Client
  • Vue CLI
  • Router

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“PRO Live: Vue.js perusteet antoi hyvän kuvan Vue.js:stä kokeneellekin devaajalle. Nyt tiedän mitä tietoa kannattaa etsiä ja mistä löydän sitä nopeasti aiheeseen liittyen. Vue.js:n käyttöönottamisen kynnys madaltui koulutuksen myötä.” - Jaakko Tiirakari
“Hyvä peruskurssi aiheesta. Nälkä kasvaa syödessä eli heräsi mielenkiinto päästä varsinaiselle kurssille.” - Maarit Asp

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys.

MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.