PRO Live: VueJS: Perusteet

Reactin ja Angularin rinnalle noussut Vue.js on kasvattanut suosiotaan. Tässä 1,5 online luennossa kuulet perusteet Vue.js:stä ja miten pääset alkuun kehityksessä.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: VueJS: Perusteet

Etsitkö Front-End Frameworkiä, tsekkaa Vue.js

Vue.js on noussut Reactin ja Angularin rinnalle yhdeksi suosituksi Web Front-End Frameworkiksi, kun lähdetään toteuttamaan moderneja Single Page Applicationeitä. Tässä 1,5 tunnin setissä saat hyvän lähtökohdan, millä pääset VueJS-kehityksessä alkuun.

Kenelle:

Kaikille jotka suunnittelevat aloittavansa Web Front-End -kehitystä Vue.js:llä tai ovat kiinnostuneita kirjastosta.

Koulutuksen tarkempi sisältö

  • Vue.js-yleiskatsaus
  • Datan sidonta, silmukat, ehtolauseet
  • Tapahtumankäsittely
  • Komponentit
  • Rest Client
  • Vue CLI
  • Router

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“PRO Live: Vue.js perusteet antoi hyvän kuvan Vue.js:stä kokeneellekin devaajalle. Nyt tiedän mitä tietoa kannattaa etsiä ja mistä löydän sitä nopeasti aiheeseen liittyen. Vue.js:n käyttöönottamisen kynnys madaltui koulutuksen myötä.” - Jaakko Tiirakari
“Hyvä peruskurssi aiheesta. Nälkä kasvaa syödessä eli heräsi mielenkiinto päästä varsinaiselle kurssille.” - Maarit Asp

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.