Projektijohtaminen

Kaipaatko perustietoa projektinhallinnasta, projektien suunnittelusta, riskien hallinnasta ja IPMA-sertifioinnin aiheista?

Projektijohtaminen -kokonaisuus nyt saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
299,00 

Kieli: Suomi

Agenda

Kokonaisuus tarjoaa hyvän johdannon projektityön perusteisiin ja keskeisiin osaamisiin. Kokenut konsulttimme ja projektijohtajamme Kimmo Hautsalo kertoo aloittelevan projektipäällikön kannalta oleellisimpia asioita mihin kiinnittää huomiota projektityötä organisoitaessa.

Projektiin osallistuvalle tai ohjausryhmän jäsenelle kokonaisuus tarjoaa hyvän kokonaiskuvan projektiin kiinteästi liittyvistä teemoista. Pääset myös halutessasi harjoittelemaan harjoitusten avulla. Kokeneen kouluttajan rautaiset vinkit on nyt tiivistetysti tarjolla napakkana pakettina.

Lisäksi kokonaisuudessa käydään läpi riskienhallintaan liittyviä peruskäsitteitä, tutkitaan riskin luonnetta sekä opitaan miten riskienhallintaa voi toteuttaa systemaattisesti. Arvioidaan riskien vakavuutta sekä toteutumisen todennäköisyyttä. Riskien hallinta on ennakoivaa toimintaa jossa pyritään välttämään riskien muodostuminen ongelmiksi. Tutustu siis ajoissa.

Kesto

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 41 videota. Videoiden yhteiskesto noin 160 min.

Toteutus

Projektijohtaminen -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen SoveltoX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltoX-ympäristöön.

 

 

Avainsanat: , ,

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
299,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Lehtonen

Maiju Lehtonen

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii