Python-ohjelmointi

Ota haltuun Python, ohjelmointikieli, jonka usein kysytyissä kysymyksissä yksi vastauksista on: ”Monty Pythonista ei ole pakko pitää, mutta se auttaa.”

Vaativuus
Arvostelut
3pvä
Kesto
2400,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 07.01.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Opi yksi maailman käytetyimmistä ohjelmointikielistä

Python skaalautuu ylläpitäjän skripteistä testiautomaatioon, yleiseen ohjelmointiin ja palvelinohjelmointiin.

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat saada Pythonin haltuun, olipa kokemusta ohjelmoinnista ennakkoon eli ei. Edes aiempi Pythonin käyttökään ei estä osallistumista.

Python on helppo oppia ja se käy moneen tarkoitukseen. Ohjelmoinnin, tai uuden kielen, oppiminen käy itsekin, mutta Sovelton asiantuntijan avulla tiedät mitä kannattaa oppia ja missä järjestyksessä. Hän osaa myös varmistaa, että oppi menee perille.

Python-ohjelmointi toimii erinomaisena lähtökohtana oikean ja tehokkaan koodin tuottamiseen. Suuri määrä soveltuvia ohjelmointiharjoituksia kurssin aikana takaavat oppimisen.

Esitiedot: Tietokoneen käyttötaidot riittävät, mutta myös aiemman ohjelmointikokemuksen päälle on hyvä rakentaa uutta osaamista.

Materiaali: Sovelton oma sähköinen materiaali.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
2400,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Tommi Teräsvirta

Tommi Teräsvirta

Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist

Kouluttaja


Anssi Rusanen

Anssi Rusanen