Python Programming Basics

Kurssin jälkeen tunnet Python-ohjelmointikielen niin hyvin, että pystyt työskentelemään sillä itsenäisesti ja opettelemaan uusia taitoja kurssilla opittujen lisäksi.

Vaativuus
Arvostelut
1pvä
Kesto
1800,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Valitsemasi koulutus sisältää seuraavat päivät:
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Ilmoittaudu viimeistään 12.02.2020
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Hanki Python-kielen käyttövalmius tällä kurssilla!

Kurssin jälkeen tunnet Python-ohjelmointikielen niin hyvin, että pystyt työskentelemään sillä itsenäisesti ja opettelemaan uusia taitoja kurssilla opittujen lisäksi. Opit Python-ohjelmien perusrakenteet, osaat asentaa Python-ympäristön ja yleisimmät kirjastot sekä tunnet yleisimmät Python-ohjelmoinnin työkalut.

Python on yksi maailman suosituimpia ohjelmointikieliä ja sillä on tehty valtava määrä hyödyllisiä ohjelmistoja ja ohjelmistokirjastoja lähes kaikille ajateltavissa oleville liiketoiminta-alueille. Python on myös skriptikielenä monissa muilla ohjelmointikielillä tehdyissä ohjelmistoissa. Python-kielellä saat käyttöösi ohjelmistokirjastojen toiminnot ja laajennettua valmisohjelmistojen toimintoja tarpeittesi mukaisesti.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Python Programming Basic -koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat päästä mahdollisimman nopeasti hyödyntämään Python-taitojaan työtehtävissään itsenäisesti. Kurssi on tarkoitettu testiautomaation kehittäjille, testaajille, ohjelmistosuunnittelijoille ja -kehittäjille sekä esitietovaatimusten täyttyessä myös projektipäälliköille, laatupäälliköille, ohjelmistokehityspäälliköille ja liiketoiminnan asiantuntijoille. Työkalujen valinnassa painotetaan automaatiotestauksen tarpeita mutta muuten kurssi on suoraan hyödynnettävissä kaikkeen Pythonilla tehtävään työhön.

Kurssi pidetään suomen kielellä ja sisältää paljon harjoituksia, jotka suoritetaan koulutettavan omalla koneella. Kouluttajana toimii Knowitin kokenut Python-asiantuntija.

Esitiedot
Perustiedot ohjelmoinnin periaatteista ja jostakin toisesta ohjelmointikielestä (erityisesti olioohjelmointikielestä) helpottavat kurssin suoritusta. Pythonin perusteet ovat omaksuttavissa nopeasti ja kurssin harjoitustehtäviä voidaan muokata ryhmän lähtötason mukaisiksi.

Koulutuksen sisältö:

Päivä 1

Yleistä Pythonista

 • Python-ympäristön asennus
 • Yleisimmät työkalut
 • Yleisimmät tietotyypit
 • Yleisimmät kontrollirakenteet
 • Funktiot
 • Pythonin käyttö skriptikielenä
Päivä 2

Tiedostojen käsittely

 • Poikkeusten käsittely
 • Lyhyt katsaus olio-ohjelmointiin
 • Yksikkötestaus
 • Tietokantojen käsittely
 • Hyödyllisimmät Python-kirjastot
 • Vinkkejä itsenäiseen jatko-opiskeluun

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1800,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Ei tuloksia.

Vastuuhenkilö


Yhteistyökumppanimme Knowit

Kumppanimme Knowit on FiSTB:n hyväksymä ISTQB/ISEB-kouluttaja. FiSTB on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA, entinen Tietotekniikan liitto ry) osa. Knowit Oy toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Jo vuodesta 1990 Knowit on toiminut teknologiaan intohimoisesti suhtautuvana strategisena osaajana.

Kouluttaja


Yhteistyökumppanimme Knowit

Kumppanimme Knowit on FiSTB:n hyväksymä ISTQB/ISEB-kouluttaja. FiSTB on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA, entinen Tietotekniikan liitto ry) osa. Knowit Oy toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Jo vuodesta 1990 Knowit on toiminut teknologiaan intohimoisesti suhtautuvana strategisena osaajana.