React-valmennusohjelma

Onko tarkoitus tehdä Web front end -kehitystä Reactilla, käyttäen backendiä? Jos sinulla on tarkoitus perehtyä Reactiin oikeasti ja aloittaa kehittäminen sillä, osallistu meidän uuteen valmennusohjelmaan!

948,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 0207 571 650 tai asiakaspalvelu@eduhouse.fi

PRO Skills

Oppiminen on matka!

Ostamalla tämän koulutuksen saat lisäksi jatkuvan oppimisen PRO Skills -palvelun käyttöösi. Kun ilmoittaudut vähintään 1-2 kk ennen koulutuksen alkamista, ehdit tarvittaessa opiskella perusteet ja perehtyä johdattaviin oppisisältöihin.

 • Microsoft Fundamentals valmennusohjelmat
 • Virtuaaliset täsmäkoulutukset
 • Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto itseopiskeluun
 • Ota haltuun tekoäly, pilvipalvelut, softakehitys ja monet muut teknologiat
 • Learning Coach, kouluttajat ja osaajaverkosto käytettävissäsi

Ostaessasi tämän koulutuksen sitoudut samalla Sovelto PRO Skills jatkuvan oppimisen palvelun tilaukseen jatkuvaveloitteisena. Lue lisää: Tilaus- ja toimistusehdot

Video: PRO Skills Tai tutustu palveluun 

Awesome. I Have It.

Your couch. It is mine.

I'm a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins!

React-valmennusohjelma

Ota React haltuun valmennusohjelmalla

React nostaa reilusti sovelluskehityksen tuottavuutta ja on osoittanut suorituskykynsä selainsovelluksissa. Se perustuu omien komponenttien rakentamiseen, jotka hoitavat datan esittämisen käyttöliittymässä. MVC-ratkaisuissa React on se V.

Koulutuksen aikana rakennat modernin SPA:n (single page applicationin), joka hyödyntää taustalla olevaa REST API -palvelua.

Ohjelmoinnin perusteet PRO Skills -palvelussa sisältää:
 • Aikataulutettu ja ohjattu valmennus, jossa on online-tapaamisia kouluttajan kanssa. Tilaisuudet tallennetaan.
 • Videotallenteet ja materiaali, jossa aiheet käydään läpi demojen kanssa ja jonka voit käydä omaan tahtiisi.
 • Harjoitukset kaikista osa-alueista
 • Chat – Kysy kouluttajalta tarkentavia kysymyksiä Reactista ja Web Front-end -kehityksestä.
 • Valmentajan tuki opintomatkallasi – Parhaat vinkit opiskeluun.
 • Learning Coach:n online-aamukahvit kerran viikossa – Tule juttelemaan opiskelun haasteista ja ihanuudesta sekä kuulemaan mitä uutta PRO Skills tarjoaa.
 • Mahdollisuus jatkaa opintoja PRO Skills -palvelussa lukemattomista muista teknologia aiheista samaan hintaan vuoden ajan.
 • Vapaa osallistuminen lisämaksutta kaikkiin aikataulutettuihin PRO Live -täsmäkoulutuksiin ja muihin valmennusohjelmiin sekä kaikkiin koulutusmateriaaleihin vuoden ajan.

Kenelle:

Koulutus on suunattu kehittäjille, joilla on tarve saada hyvä käsitys Reactista itsestään, sekä React-kehityksestä yleisesti.

Esitiedot:

Perusosaaminen selainsovelluskehityksestä ja JavaScriptistä. Komentorivin käyttö ei ole sinulle vierasta. Kurssimateriaali on englanniksi.


Reactista:

React on Facebookin kehittämä ja käyttämä käyttöliittymäkirjasto, joka mahdollistaa interaktiivisten, tilallisten ja uudelleenkäytettävien käyttöliittymäkomponenttien teon selainsovelluksiin.

Facebook hyödyntää Reactia ja koko Instagrammin web-sivusto on rakennettu sillä, joten kirjasto on osoittanut käyttökelpoisuutensa tuotannossa maailman suurimmilla sivustoilla.

Koulutuksen sisältö

 

 1. Overview and Tools
 2. React Components
 3. Composite Components
 4. Handling component state
 5. Using REST APIs in React
 6. Routing
 7. React Hooks
 8. Bootstrap, Material, Redux, Testing, Publishing

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
948,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.