Robot Framework jatko

Ota Robot Framework haltuun syvemmin ja saat siitä enemmän irti! Ymmärrät, miten voit Python-kieltä käyttäen luoda omia kirjastoja tai laajentaa jo olemassa olevia. Lisäksi saat käsityksen siitä, miten minimoit ylläpidon, dokumentoinnin luomisen ja esimerkiksi muuttujien käsittelyä. Lähde mukaan nyt!

1800,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Robot Framework jatko

Syvennä tietojasi Robot Frameworkista Advanced jatkokoulutuksella!

 

Kurssilla syvennetään peruskurssilla opittuja asioita. Kurssin jälkeen ymmärrät, miten voit Python-kieltä käyttäen luoda omia kirjastoja tai laajentaa jo olemassa olevia. Saat myös käsityksen siitä, miten minimoit ylläpidon, dokumentoinnin luomisen, muuttujien käsittelyä jne.

 

Kenelle Robot Framework -jatkokurssi soveltuu?
Robot Framework Advanced -koulutus on tarkoitettu kaikille testiautomaatiosta kiinnostuneille ja Robot Frameworkia jo työssään hyödyntäneille henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Kurssi on tarkoitettu testiautomaation kehittäjille, testaajille, ohjelmistosuunnittelijoille ja – kehittäjille sekä esitietovaatimusten täyttyessä myös projektipäälliköille, laatupäälliköille, ohjelmistokehityspäälliköille ja liiketoiminnan asiantuntijoille.

 

Esitiedot:
Robot Frameworkin perusteet sekä Robot Framework asennettuna omalle koneelle erikseen toimitettavan asennusohjeen mukaisesti. Aikaisempi Python-kielen tuntemus tai muu ohjelmointikokemus on suotavaa ja auttaa asioiden ymmärtämisessä.

 

Kurssi pidetään suomenkielellä ja sisältää paljon harjoituksia, jotka suoritetaan koulutettavan omalla koneella. Kouluttajana toimii Knowitin kokenut Robot Framework -asiantuntija.

 

Koulutuksen tarkempi sisältö:

  • Merkkilaput (Tag)
  • Test Templates eli data driven -testaus
  • Python lyhyesti
  • Dokumentointi RF:ssä
  • Omien kirjastojen luonti
  • Muuttujatiedostot
  • Olemassa olevien kirjastojen laajentaminen
  • LibDoc-apuohjelma python-kirjastojen dokumentteihin
  • Listener-rajapinta
  • Mahdollisena lisänä perusteet Mobiiliautomaatiosta

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1800,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Yhteistyökumppanimme Knowit

Kumppanimme Knowit on FiSTB:n hyväksymä ISTQB/ISEB-kouluttaja. FiSTB on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA, entinen Tietotekniikan liitto ry) osa. Knowit Solutions Oy toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Jo vuodesta 1990 Knowit on toiminut teknologiaan intohimoisesti suhtautuvana strategisena osaajana.