Scrum tutuksi -virtuaalikoulutus

Osallistu mukavasti vaikka kotisohvaltasi mutta läsnä virtuaaliympäristössä!

Ketteryys on tapa ajatella, tapa suhtautua tekemiseen ja odottamattomaan, ei mikään metodi tai tiettyjen toimintojen mekaanista suorittamista.

Vaativuus
Arvostelut
900,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Uusi koulutus virtuaaliympäristössä

Scrum on erinomainen apu ketteryyden saavuttamisessa tarjoamalla raamit tekemiselle ja toiminnan sekä ajattelutavan kehittämiselle. Nyt kouluttajavetoisesti, mutta kokonaan virtuaaliympäristössä toteutettuna! Tule aloittamaan kehittymisenne kohti ketteryyttä ja fiksumpaa tekemistä ratkaisemalla käytännön ongelmatilanteita yhdessä huippuasiantuntijoidemme kanssa.

Koulutuksessa pääset kokemaan virtuaalisen oppimisympäristön voiman ja helppouden verrattuna etä-/videoyhteyksiin ja osallistumaan kurssille vaikkapa kotisohvaltasi.

Ketteryyden tämän hetken suosituin viitekehys, Scrum, on kehitetty erityisesti monimutkaisien, tuntemattomien ongelmien ratkaisemiseksi, kehittämään toimintaa järkevämmäksi, ja se soveltuu hyvin monenlaisiin ympäristöihin.

Scrum on yksinkertainen ymmärtää, mutta samalla erittäin haastava hallita täysin. Tämä koulutus antaa ymmärryksen Scrumista ja sen mahdollisuuksista jokaiselle tiimin jäsenelle, roolista riippumatta. Se lyhentää oppimisaikaasi merkittävästi, parantaa onnistumismahdollisuuksiasi ja tarjoaa käytännön tilanteissa todennettuja keinoja avuksi toiminnan kehittämiseen.

Scrum tutuksi -kurssilla tutustumme ketteryyden ajatusmalliin, arvoihin ja periaatteisiin sekä Scrumin perusteisiin sisältäen itse viitekehyksen, teorian Scrumin perustana, roolit, tapahtumat ja tuotokset sekä vinkkejä sen käyttöönottoon.

Lue lisää: scrumguides.org.

Materiaali: Kurssilla käytetään Sovelton kurssimateriaalia. Materiaali on englanninkielinen.

Kurssiympäristö: Vaikka kurssi on kouluttajavetoinen, kurssilla käytetään virtuaalista oppimisympäristöä, joka sisältää yhteisen opiskelutilan, ryhmätyötiloja, erilaisia työkaluja jne, joita käytetään kurssin hintaan kuuluvien virtuaalilasien avulla. Liitä lasit tietokoneeseesi ja osallistu kurssille mukavasti vaikka kotisohvaltasi! Osallistujat ovat kuitenkin läsnä virtuaalitilassa avatar hahmoina ja yhteistyö voidaan viedä aivan uudelle tasolle. Keskustelut ja äänimaailma on spatiaalinen, joten kokemus on vastaava kuin fyysisessä tilassa yhdessä toimiessa.

Koulutuksen tarkempi sisältö

Arvot ja periaatteet

 • Millaiset arvot ja periaatteet ohjaavat ketterää toimintaa?
 • Empiirinen toimintamalli
 • Läpinäkyvyys, tarkkailu, muutos

Scrum-perusteet

 • Roolit, tapahtumat, tuotokset
 • Iteratiivisuus ja suunnittelu

Tiimi

 • Tiimin muodostamisen vaiheet
 • Tiimin toiminta ja tehokkuus

Scrum Master -rooli

 • Velvollisuudet
 • Haasteet
 • Muutos
 • Adaptaatiotavat

Miten opiskelu virtuaaliypäristössä tapahtuu?

Scrum tutuksi -virtuaalikoulutus sisältää kouluttajajohtoisen opetuksen, opiskelumateriaalit, sekä opiskelussa käytettävät virtuaalilasit (Oculus Quest standalone) vuodeksi käyttöösi palvelulaitteena. Palveluna laitteet toimittaa Telia. Lasien mukana saat kaikki tarvittavat välineet ja ohjeet ja opastamme sinua lasien käytössä, jotta oppimisesi on sujuvaa, mukavaa, interaktiivista ja viihdyttävää!

Tällä hinnalla, joka sisältää tarvittavat lasit vuodeksi käyttöön, mukaan mahtuu 12 ensimmäistä osallistujaa – ole nopea.

Lue lisää Oculus Quest standalone -laseista.

Pidätämme oikeuden muuttaa koulutuksessa käytettävää laitekokonaisuutta. 

 

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
900,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Anssi Rusanen

Anssi Rusanen

Anssi on toiminut erilaisissa tietojärjestelmäkehityksen tehtävissä, opettajana ja valmentajana vuodesta 1998 lähtien. Hänellä on kokemusta määrittelystä, suunnittelusta, ohjelmoinnista niin Javalla, C++:lla kuin monella muullakin kielellä, testaamisesta ja projektimenetelmistä sekä kaikkien näiden kouluttamisesta. Kymmenisen vuotta sitten hän kiinnostui agile-menetelmistä ja erityisesti Scrumista ja jossain määrin Leanista, ja hän onkin mm. Professional Scrum Master -sertifioitu, ja ollut kahdesti mukana ohjaamassa agile-transformaatiota, toiminut Product Ownerina ja Scrum Masterina sekä kouluttanut ja valmentanut myös näitä. Anssi on ihmisläheinen kouluttaja, joka saa motivaationsa pystyessään auttamaan muita oppimaan.

 

”Work smarter, not harder”

Certified SAFe 4 Program Consultant (SPC), TOGAF 9, Certified ScrumMaster, Certified Scrum Practitioner, Professional Scrum Master I, Certified Scrum Developer Trainer, ISEB ISTQB Foundation