Scrum tutuksi

Ketteryys on tapa ajatella, tapa suhtautua tekemiseen ja odottamattomaan, ei mikään metodi tai tiettyjen toimintojen mekaanista suorittamista. Scrum on erinomainen apu ketteryyden saavuttamisessa tarjoamalla raamit tekemiselle ja toiminnan sekä ajattelutavan kehittämiselle. Tule aloittamaan kehittymisenne kohti ketteryyttä ja fiksumpaa tekemistä yhdessä käytännön ongelmatilanteita ratkaisemaan tottuneiden asiantuntijoidemme kanssa.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Ketteryyden tämän hetken suosituin viitekehys, Scrum, on kehitetty erityisesti monimutkaisien, tuntemattomien ongelmien ratkaisemiseksi, kehittämään toimintaa järkevämmäksi, ja se soveltuu hyvin monenlaisiin ympäristöihin.

Scrum on yksinkertainen ymmärtää, mutta samalla erittäin haastava hallita täysin. Tämä koulutus antaa ymmärryksen Scrumista ja sen mahdollisuuksista jokaiselle tiimin jäsenelle, roolista riippumatta. Se lyhentää oppimisaikaasi merkittävästi, parantaa onnistumismahdollisuuksiasi ja tarjoaa käytännön tilanteissa todennettuja keinoja avuksi toiminnan kehittämiseen.

Scrum tutuksi -kurssilla tutustumme ketteryyden ajatusmalliin, arvoihin ja periaatteisiin sekä Scrumin perusteisiin sisältäen itse viitekehyksen, teorian Scrumin perustana, roolit, tapahtumat ja tuotokset sekä vinkkejä sen käyttöönottoon.

Lue lisää: scrumguides.org.

 

Materiaali: Kurssilla käytetään Sovelton kurssimateriaalia. Materiaali on englanninkielinen.

Koulutuksen tarkempi sisältö

Arvot ja periaatteet

 • Millaiset arvot ja periaatteet ohjaavat ketterää toimintaa?
 • Empiirinen toimintamalli
 • Läpinäkyvyys, tarkkailu, muutos

Scrum-perusteet

 • Roolit, tapahtumat, tuotokset
 • Iteratiivisuus ja suunnittelu

Tiimi

 • Tiimin muodostamisen vaiheet
 • Tiimin toiminta ja tehokkuus

Scrum Master -rooli

 • Velvollisuudet
 • Haasteet
 • Muutos
 • Adaptaatiotavat

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Scrum Master (EN)

Scrum Master course covers the Scrum basics, such as the framework, theory of Scrum, roles, events, and artifacts. The course also covers the more advanced themes, such as how to optimize value, productivity, and total costs.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
1800 €

Scrum tutuksi -virtuaalikoulutus

Ketteryys on tapa ajatella, tapa suhtautua tekemiseen ja odottamattomaan, ei mikään metodi tai tiettyjen toimintojen mekaanista suorittamista. Osallistu mukavasti vaikka kotoasi mutta läsnä virtuaaliympäristössä!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive
Hinta
900 €

Vastuuhenkilö


Anssi Rusanen

Anssi Rusanen

Anssi on toiminut erilaisissa tietojärjestelmäkehityksen tehtävissä, opettajana ja valmentajana vuodesta 1998 lähtien. Hänellä on kokemusta määrittelystä, suunnittelusta, ohjelmoinnista niin Javalla, C++:lla kuin monella muullakin kielellä, testaamisesta ja projektimenetelmistä sekä kaikkien näiden kouluttamisesta. Kymmenisen vuotta sitten hän kiinnostui agile-menetelmistä ja erityisesti Scrumista ja jossain määrin Leanista, ja hän onkin mm. Professional Scrum Master -sertifioitu, ja ollut kahdesti mukana ohjaamassa agile-transformaatiota, toiminut Product Ownerina ja Scrum Masterina sekä kouluttanut ja valmentanut myös näitä. Anssi on ihmisläheinen kouluttaja, joka saa motivaationsa pystyessään auttamaan muita oppimaan.

 

”Work smarter, not harder”

Certified SAFe 4 Program Consultant (SPC), TOGAF 9, Certified ScrumMaster, Certified Scrum Practitioner, Professional Scrum Master I, Certified Scrum Developer Trainer, ISEB ISTQB Foundation