SLII® -valmennus

The Ken Blanchard yhtiöiden kehittämä SLII® on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

SLII® – maailman parasta johtamista tarpeen mukaan

SLII® on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII-mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Valmennuksessa opit:

 • Asettamaan selkeitä tavoitteita ja tehtäviä
 • Tunnistaman johdettavan tilanteen
 • Käyttämään eri johtamistyylejä joustavasti ja tehokkaasti
 • Käymään tiimiläisen kanssa laadukkaita keskusteluja

SLII® on vaikuttava ihmisten johtamisen valmennus

 • muistat loppuikäsi, mitä olet oppinut
 • voit heti ottaa oppimasi taidot käyttöön töissä, harrastuksissa ja kotona
 • ihmiset ympärilläsi huomaavat eron entiseen, kuinka johdat itseäsi ja heitä.

SLII® on valmentavan johtamisen klassikko, joka on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille sekä asiantuntijoille, joilla ei ole suoria alaisia, mutta jotka vaikuttavat ihmisiin ja päätöksentekoon.

Yhteinen ymmärrys

Johtaja johtaa työntekijän todellisten tarpeiden, ei omien oletustensa mukaan. Tilannesidonnainen johtaminen luo tiimiisi ja koko organisaatioosi yhteisen johtamisen kielen. Yhteinen kieli ja yhteinen ymmärrys on onnistuneen yhteistyön ehdoton edellytys. Ken Blanchardin kehittämä  SLII® on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Ennakkotehtävänä SLII® -artikkeli, videomateriaalia ja johtamisen itsearvio LBAII®. Valmennus sisältää paljon keskusteluja ja harjoituksia. Jokainen osallistuja saa valmennuksen jälkeen materiaalit jaettavaksi tiiminsä käyttöön.

1. päivä

SLII® opettelu

 • SLII® taustat
 • Hyvän ja huonon johtamisen tunnusmerkit
 • SMART -tavoitteen ja tehtävän asettaminen
 • Johtamistilanteen tunnistaminen (D1-D4)
 • Erilaiset johtamistyylit (S1-S4)

2. päivä

SLII® harjoittelu

 • Johtamistilanteiden harjoittelu
 • Oman johtajuuden analyysi LBAII®
 • Kahdenkeskiset keskustelut 1:1
 • Tiimimateriaalin hyödyntäminen

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Vahva tiimi -esimiesvalmennus

Menestystarina maailmalla tuloksekkaimman tiimin rakentamisesta! Ota haltuun Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -toimintamallin konkreettiset toimenpiteet!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
Pyydä tarjous

Everything DiSC®-johtajuusprofiili ja profiilin purku

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka, Virtual - Itseopiskelu
Hinta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.