SLII® – tilanteen mukaisen johtamisen valmennus

The Ken Blanchard yhtiöiden kehittämä SLII® on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

SLII® – tilanteen mukaisen johtamisen valmennus

SLII® on maailman eniten käytetty johtamisen malli

Etsitkö johtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia organisaatiollesi? SLII®-malli on ajan testaama, koeteltu johtamisen malli ja valmennus, jonka on käynyt yli viisi miljoonaa johtajaa ja tiimin vetäjää kaikkialta maailmasta. Suomessa kymmenet tuhannet johtajat tuntevat mallin ja suurin osa heistä pitää sitä parhaana johtamisen mallina, jonka he ovat kohdanneet.

SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Mallin vahvuus on juuri selkeydessä: se on yksinkertainen ja se toimii. Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset.

Perustana tutkimus ja kokemus

SLII®-malli perustuu yli 30 vuoden tutkimukseen, miljoonien tuntien kokemukseen arjen työpaikoilla ja luokkahuoneissa sekä johtamisen kehittämisen parhaiden asiantuntijoiden osaamiseen. Blanchard valitaan yhdeksi Amerikan parhaaksi johtamisen koulutustaloksi vuosi toisensa jälkeen.

Todistetut tulokset

SLII® tuo sinulle kymmenkertaisen investoinnin takaisinmaksun parantuneena tuottavuutena, vähentyneenä työvoiman vaihtuvuutena ja myynnin sekä tuottojen kasvuna.

Toimii kaikissa ympäristöissä

SLII® toimii yli 20 kielellä kansainvälisesti ja paikallisesti, pienissä ja suurissa organisaatioissa, kaikilla toimialoilla, matriisissa, linjassa, projekteissa ja organisaation kaikilla tasoilla. Suomessa sovitamme aineistot aina suomen kieleen ja kulttuuriin.

Aivotutkimuksen tukema

SLII® tarjoaa terveellistä ravintoa aivoillemme. Se ravitsee ILOa eli psykologisia perustarpeitamme itsenäisyyteen, liittyneisyyteen ja osaamiseen. SLII® auttaa meitä vaalimaan johtamisen kulttuuria, joka edistää yhteistyötä, innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

Valmenna johtajasi ja tiiminvetäjäsi johtamaan tilanteen ja tarpeitten mukaan.

Ei ole kahta ihmistä, joilla on sama osaaminen ja itseluottamus tehdä työnsä. Jokainen tarvitsee juuri hänelle sopivan määrän ohjausta ja tukea eri tavoitteissaan ja tehtävissään. Siksi ei ole yhtä oikeata tapaa johtaa, ei yhtä autuaaksi tekevää ismiä. Edes coaching ei sovi kuin puoleen arjen johtamistilanteista. Enemmistö meistä käyttää silti vain yhtä, itselleen helppoa tai luontaista johtamistyyliä lähes kaikissa tilanteissa.

“54 % johtajista käyttää tilanteesta riippumatta vain yhtä johtamistyyliä*. Tämä tarkoittaa sitä, että 50 % tilanteista johtajat käyttävät jotain sellaista johtamistyyliä, joka ei lainkaan sovi työntekijän tarpeeseen.”

*Getting to Know the LBAII, The Ken Blanchard Companies.

Parhaat johtajat johtavat tilanteen mukaan

Parhaat johtajat antavat työntekijöille juuri heidän tarvitsemansa määrän ohjausta ja tukea juuri oikealla hetkellä. He antavat ohjeita tai tukevat itsenäisyyttä, jotta työntekijät oppivat ja onnistuvat. He osaavat kehittää työntekijöitten osaamista, itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä niin, että työntekijät saavuttavat yhdessä sovitut tavoitteet ja tekevät tulosta koko työyhteisölle.

SLII®-malli. Johtaminen on yhteistyötä!

SLII®-malli tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen viitekehyksen, joka auttaa johtajia ja tiiminvetäjiä ajattelemaan itse. Malli auttaa johtajaa ensin kysymään, mitä työntekijä todella tarvitsee. Kun työntekijä on tuonut tarpeensa esille ja sanoittanut ne, johtaja ja työntekijä sopivat yhdessä, millainen johtaminen täyttää tarpeet. SLII®-mallin ajattelutavan mukaan johtaminen on aina yhteistyötä, ei ylhäältä-alas -johtamista.

SLII®-ajattelutavan mukaisesti johtamisen onnistumisella on vain yksi mittari: johtaja onnistuu, kun johdettava onnistuu. Kun työntekijät ja tiimin jäsenet saavuttavat tavoitteensa, myös johtaja tai tiiminvetäjä saavuttaa tavoitteensa. Kun he onnistuvat, myös organisaatio onnistuu eli saavuttaa tavoitteensa.

Valitse SLII® johtamisen malliksi

SLII®-valmennus on monesti palkittu oppimisen matka, joka koostuu neljästä vaiheesta: aloita, opi, harjoittele ja sovella. Valmennus on osoitus Blanchardin huippusuunnittelusta, matkanteko innostaa oppimaan koko ajan uutta ja soveltamaan opitun myös käytäntöön. Siksi investointisi tuottaa lupaamamme tulokset.

  • Sähköiset työkalut ja keskusteluoppaat auttavat johtamaan arjessa ja käymään keskusteluja, joita työntekijät ja johtajat tarvitsevat
  • Tosielämään perustuvat harjoitukset ja keskustelut haastavat osallistujat kehittymään ja sisäistämään opitun
  • SLII Kuntotesti tarjoaa tilaisuuden hakea palautetta johtamisesta omilta tiimiläisiltä yhä uudelleen ja uudelleen, jolloin kehittyminen on paljon helpompaa ja varmempaa
  • SLII-mobiilisovellus tuo hyvän johtamisen työkalun käden ulottuville joka tilanteeseen
  • Tiimien jäsenille ja muille työntekijöille tarkoitettu Tiimin jäsenen aineisto edistää yhteisen johtamisen kielen luomista ja vakiinnuttamista
  • SLII Haaste varmistaa, että valmennukseen osallistuneet tiimin vetäjät ja johtajat ottavat uudet opit käyttöön mahdollisimman nopeasti 
  • SLII Pelikirja tarjoaa HR:lle ja johtamisen kehittäjille ainutlaatuisen oppaan viestintään ja valmennuksen tulosten hyödyntämiseen koko organisaatiossa

Pyydä tarjous! tai Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Blanchard Finlandin (c/o Educo Valmennustalon) kanssa.

   

 

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Menestystarina maailmalla tuloksekkaimman tiimin rakentamisesta! Ota haltuun Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -toimintamallin konkreettiset toimenpiteet!
Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.