Sovelto Channel – kesäksi 2019

Sovelto Channel digioppimisympäristö kesähintaan itselle tai lahjaksi 9,90 € * (norm. 32,90€/kk)

Osta Sovelto Channel kesäksi käyttöösi – käyttöoikeutesi on voimassa 31.8 saakka!

 

Vaativuus
Arvostelut
9,90 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto Channel on yhteisöllinen digitaalinen oppimisympäristö. Sovelto Channel sisältää yli 4000 oppisisältöä, nanopalaa, joista suurin osa lyhyitä, parin minuutin mittaisia videoita. Sisällöt painottuvat tietotyöhön, sen työkaluihin ja toiminnan tehostamiseen, mutta edustettuina ovat kokonaisvaltaisesti työelämään ja työhyvinvointiin liittyvät aiheet. Rentoudu vaikka Mindfullnes -harjoitusten parissa tai tutustu työlainsäädäntöön. Vaihda ajatuksiasi työelämästä ja saa vinkkejä muilta palvelun noin 17 000 käyttäjältä.

Kuka on vastuussa sinun osaamisesi kehittämisestä? Aivan oikein, sinä itse.


Sovelto Channelin avulla opiskelet sinulle tärkeitä tai itseäsi kiinnostavia aiheita silloin kun sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytettävissä 24/7,  millä tahansa päätelaitteella. Tarvitset vain internet-yhteyden, rauhallisen paikan ja/tai kuulokkeet materiaalien katsomiseen.

* Tunnusten voimassaolo alkaa niiden toimituksesta ja kestää 31.8.2019 asti. Toimitamme tunnukset erillisellä sähköpostiviestillä tilauksen jälkeen. Tunnus on henkilökohtainen.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
9,90  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Tuomiranta

Maiju Tuomiranta

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, AmO (digipedagogiikka), CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii