Sovelto Channel Premium 1kk

Sovelto Channel on yhteisöllinen digitaalinen oppimisympäristö, joka sisältää yli 4000 oppisisältöä, nanopalaa, joista suurin osa lyhyitä, parin minuutin mittaisia videoita.

Vaativuus
Arvostelut
32,90 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto Channel kuukaudeksi –  1 kk hintaan 32,90 €

 

Kokeile Sovelto Channelia!

Saat kuukauden käyttöoikeuden kaikkeen sisältöön vain 32,90€ hintaan. Tunnusten voimassaolo alkaa niiden toimituksesta. Toimitamme tunnukset erillisellä sähköpostiviestillä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tunnus on henkilökohtainen.

Liity 17 000 oman osaamisen kehittäjän joukkoon ja opiskele rennosti videosisällöistä

Sovelto Channel on yhteisöllinen digitaalinen oppimisympäristö, joka sisältää yli 4000 oppisisältöä, nanopalaa, joista suurin osa lyhyitä, parin minuutin mittaisia videoita. Palvelu on käytettävissä 24/7,  millä tahansa päätelaitteella. Tarvitset vain internet-yhteyden, rauhallisen paikan ja/tai kuulokkeet materiaalien katsomiseen.

Pystyt opiskelemaan tietotyötä – eri työkaluja (excel, powerBI, Teams) ja toiminnan tehostamista. Lisäksi löydät myös kokonaisvaltaisesti työelämään ja työhyvinvointiin liittyviä aiheita. Rentoudu vaikka Mindfullnes -harjoitusten parissa tai tutustu työlainsäädäntöön. Vaihda ajatuksiasi työelämästä ja saa vinkkejä muilta palvelun noin 17 000 käyttäjältä.

Sovelto Channelin avulla opiskelet sinulle tärkeitä tai itseäsi kiinnostavia aiheita silloin kun sinulle itsellesi sopii.

 

Voit tutustua tarkemmin Channeliin tästä.

 

Voit maksaa Sovelto Channel -tilauksesi vain online-maksutavoilla.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
32,90  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Tuomiranta

Maiju Tuomiranta

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, AmO (digipedagogiikka), CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii