Sovelto Easy omaan käyttöön

Jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu Sovelto Easy tekee tietotyön sovellukset, kuten Office 365, Teams ja Excel, sinulle tutuiksi ja tehokkaiksi välineiksi. Saat kouluttajien vetämät tehotreenit ja palvelun kaikki videosisällöt käyttöösi 31.12.2021 saakka, kun ostat palvelun itsellesi. Tilaa heti ja hyödynnä palvelua heti!

144,36 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto Easy omaan käyttöön

Mitä Sovelto Easy sisältää?

Sovelto Easy on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu. Se mahdollistaa edullisen tavan oppia työvälinesovelluksia kuten Teams, OneNote, Excel, Word, PowerPoint, Outlook sekä muut Office 365 ja etätyösovellukset. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan pakettihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä. Nyt saat palvelun omaan käyttöösi 31.12.2021 saakka erikoishintaan vain 179 € (sis. alv).

Saat tunnukset palveluun viimeistään tilaustasi seuraavana arkipäivänä. Voit maksaa tilauksesi laskulla tai luottokortilla. Klikkaa: Tilaa -> Siirry kassalle -> Täytä tilaustiedot ja lähetä tilaus.

Kouluttajan vetämät tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreeneissä opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Tehotreeneissä voit myös harjoitella ja kysyä kouluttajalta. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen. Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajatta 

Valittavissa on viitisenkymmentä eri aihetta, joiden 60-90 minuutin mittaisia treenejä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Tehotreenit toteutetaan Microsoft Teams -etäneuvotteluina, joihin voit osallistua helposti omalta työpisteeltäsi.  

Videokirjasto

Sovelto videokirjasto sisältää noin 850 täsmävideota, jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia. Englanninkielisiä videoita on tällä hetkellä noin 450. Aiheet ovat lähinnä Office-sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta. Yhden videon kesto on muutamia minuutteja ja jokainen video on suunniteltu vastaamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai toimintoon. Videokirjaston kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat tehokas toimintatapa ja hyvät käytännöt.  

Sovelton webinaarit

Easy-palvelussa oppimista ovat edistämässä myös Sovelton avoimet webinaarit. Ne tarjoavat uusia näkökulmia ja johdatuksia työelämän ajankohtaisiin aiheisiin, kuten O365-työkalujen hyödyntäminen täydellä teholla, sovellusten uudet ominaisuudet sekä paljon muuta. Webinaareja järjestetään keskimäärin kerran kuussa. Easyn käyttäjänä saat webinaarikutsut automaattisesti sähköpostiisi.  

Opiskelijan chat-apu

Easyssä apunasi on opintoneuvontapalvelu.

Lue lisää Sovelto Easy -palvelusta 

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
144,36  + alv./VAT