Sovelto Easy tiimille (10 hlöä) vuositilaus

Jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu Sovelto Easy tekee tietotyön sovellukset, kuten Office 365, Teams ja Excel, sinulle tutuiksi ja tehokkaiksi välineiksi. Saat kouluttajien vetämät tehotreenit ja palvelun kaikki videosisällöt sekä asiantuntijapäivystyksen käyttöösi. HYÖDYNNÄ TIIMIETU: saat kaksi (2 kpl) vuosijäsenyyttä Sovelto Leader-palveluun, kun ostat tiimille Easy-palvelun (Leader sopii erinomaisesti mm. tiimiesimiehelle, johdolle tai HR:lle).

3180,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto Easy tiimille (10 hlöä) vuositilaus

Mitä Sovelto Easy sisältää?

Sovelto Easy on jatkuvan oppimisen palvelu. Se mahdollistaa edullisen tavan oppia työvälinesovelluksia kuten Teams, OneNote, Excel, Word, PowerPoint, Outlook sekä muut Office 365 ja etätyösovellukset. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan pakettihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä. 

Kouluttajan vetämät tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreeneissä opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Tehotreeneissä voit myös harjoitella ja kysyä kouluttajalta. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen. Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajatta 

Valittavissa on viitisenkymmentä eri aihetta, joiden 60-90 minuutin mittaisia treenejä järjestetään noin kerran kuukaudessaTehotreenit toteutetaan Microsoft Teams -etäneuvotteluina, joihin voit osallistua helposti omalta työpisteeltäsi.  

Videokirjasto

Sovelto videokirjasto sisältää noin 850 täsmävideota, jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia. Englanninkielisiä videoita on tällä hetkellä noin 450. Aiheet ovat lähinnä Office-sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta. Yhden videon kesto on muutamia minuutteja ja jokainen video on suunniteltu vastaamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai toimintoon. Videokirjaston kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat tehokas toimintatapa ja hyvät käytännöt.  

Sovelto Leader -jatkuvan oppimisen palvelu kahdelle 

Sovelto Leader palvelun avulla kaksi henkilöä (esimies, tiiminvetäjä tms.) pääsee kehittämään johtajuustaitojaan. Teemoja Leaderissä ovat itsensäjohtaminen, projektijohtaminen, tiimityö, johtamistyylit jne. Teemoihin pääset tutustumaan erilaisten materiaalien avulla sekä online coaching -valmennusohjelmissa. Tutustu tarkemmin Leader-palveluun.

Asiantuntijapäivystys sekä opiskelijan chat-apu

Easyssä apunasi on opintoneuvontapalvelu. Voit tavata Easy-asiantuntijoita myös koutusten ulkopuolella ja kysyä tehotreeneistä tutuilta kouluttajilta asiantuntijapäivystyksessä arkisin klo 9-10 Teamsissa. Apunasi on myös opintoneuvonta-chat.

Tilaa ja hyödynnä palvelua heti! Lasku vasta elokuussa 2021. Lähetä tiimiläisten email-osoitteet ja etunimi&sukunimi osoitteeseen easy@sovelto.fi! 

Sovelto Easy-palvelun tilaaminen

Sovelto Easy on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saatte käyttöönne edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Tilauksen jälkeen luomme tunnukset Sovelto Easyyn tiimillesi. Lähetä tiimiläistesi etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite osoitteeseen easy@sovelto.fi.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
3180,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija, joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista, liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.