Uusi

Sovelto Easy

Jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu Sovelto Easylla saat tietotyön sovellukset, kuten Office 365 tehokkaaseen käyttöön. Se on niin isoille kuin pienillekin yrityksille skaalautuva työssäoppimisen palvelu, jossa jokainen opiskelee itselleen parhaiten sopivalla tavalla.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Uusi

Mitä Sovelto Easy sisältää?

Sovelto Easy on jatkuva kuukausimaksullinen koulutuspalvelu organisaatioille. Se mahdollistaa edullisen tavan oppia työvälinesovelluksia kuten Teams, OneNote, Excel, Word, PowerPoint, Outlook jne. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

Kouluttajan vetämät online tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreeneissä opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Tehotreeneissä voit myös harjoitella ja kysyä kouluttajalta. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen. Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajatta 

Valittavissa on kolmisenkymmentä 1-1,5 h mittaista koulutusta, joista jokainen toteutetaan kerran kuussa. Tehotreenit toteutetaan Microsoft Teams -etäneuvotteluna, joihin voit osallistua helposti työpisteeltäsi käsin.  

Videokirjasto

Sovelto videokirjasto sisältää noin 850 täsmävideota, jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia. Englanninkielisiä videoita on tällä hetkellä noin 450. Aiheet ovat lähinnä Office -sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta ja kuvankäsittelystä. Videoiden kesto on muutamia minuutteja, ja ne on suunniteltu vastaamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai toimintoon. Videokirjaston kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat tehokas toimintatapa ja hyvät käytännöt.  

Sovelton webinaarit

Easy-palvelussa oppimista ovat edistämässä myös Sovelton avoimet webinaarit. Ne tarjoavat uusia näkökulmia ja johdatuksia työelämän ajankohtaisiin aiheisiin, kuten O365 työkalujen hyödyntäminen täydellä teholla ja uudet ominaisuudet sekä paljon muuta. Webinaareja järjestetään keskimäärin kerran kuussa. Easyn käyttäjänä saat webinaarikutsut automaattisesti sähköpostiisi.  

Opiskelijan chat-apu

Easyssa apunasi on opintoneuvontapalvelu.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.