Sovelto Easy

Jatkuvan oppimisen koulutuspalvelu Sovelto Easylla saat tietotyön sovellukset, kuten Office 365, Teams ja Excel, tehokkaaseen käyttöön. Se on niin isoille kuin pienillekin yrityksille skaalautuva työssäoppimisen palvelu, jossa jokainen opiskelee itselleen parhaiten sopivalla tavalla.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Sovelto Easy

Mitä Sovelto Easy sisältää?

Sovelto Easy on jatkuva kuukausimaksullinen koulutuspalvelu organisaatioille. Se mahdollistaa edullisen tavan oppia työvälinesovelluksia kuten Teams, OneNote, Excel, Word, PowerPoint, Outlook jne. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä. Lue lisää ja pyydä tarjous

Kouluttajan vetämät tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreeneissä opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Tehotreeneissä voit myös harjoitella ja kysyä kouluttajalta. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen. Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajatta 

Valittavissa on viitisenkymmentä eri aihetta, joiden 60-90 minuutin mittaisia treenejä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Tehotreenit toteutetaan Microsoft Teams -etäneuvotteluina, joihin voit osallistua helposti omalta työpisteeltäsi.

Videokirjasto

Sovelto videokirjasto sisältää noin 850 täsmävideota, jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia. Englanninkielisiä videoita on tällä hetkellä noin 450. Aiheet ovat lähinnä Office-sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta. Yhden videon kesto on muutamia minuutteja, ja jokainen video on suunniteltu vastaamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai toimintoon. Videokirjaston kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat tehokas toimintatapa ja hyvät käytännöt.  

Sovelton webinaarit

Easy-palvelussa oppimista ovat edistämässä myös Sovelton avoimet webinaarit. Ne tarjoavat uusia näkökulmia ja johdatuksia työelämän ajankohtaisiin aiheisiin, kuten O365-työkalujen hyödyntäminen täydellä teholla, sovellusten uudet ominaisuudet sekä paljon muuta. Webinaareja järjestetään keskimäärin kerran kuussa. Easyn käyttäjänä saat webinaarikutsut automaattisesti sähköpostiisi.  

Opiskelijan chat-apu

Easyssä apunasi on opintoneuvontapalvelu.

Lue lisää Sovelto Easy -palvelusta 

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous