Sovelto Hybrid: Power BI

Tietoon perustuva päätösten teko on menestyvien yritysten kulmakivi. Power BI:lla luot näyttäviä ja helposti analysoitavia raportteja lukuisista erilaisista tietolähteistä.
Vaativuus
Arvostelut
0pvä
Kesto
1100,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Kysy Sovelto Access -hinta myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi
Ilmoittaudu viimeistään 22.10.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Power BI antaa käyttäjilleen ketterän ja monipuolisen käyttöliittymä datan käsittelyyn. Power BI:n käyttöönotto on myös yleisesti ollut helppoa sen Excelin kaltaisuuden vuoksi.

Power BI koulutuksesta

Tervetuloa matkalle Power BI:n saloihin. Koulutus käsittelee Power BI:n käytön alusta loppuun kouluttajajohtoiset webinaarit tukenasi. Opinnoissasi perehdyt Power BI Desktopiin jolla haet, muokkaat ja mallinnat tietoa sekä teet raportteja. Saat ymmärryksen Power BI pilvipalvelun käytöstä; miten muodostat raporteista koontinäytöt ja jaat sisältöä muille webin tai mobiilisovellusten avulla. Valmennusohjelma sisältää paljon labroja, joten pääset oppimaan aiheen käytännön tehtävien avulla!

Tulet käyttämään yhteisöllisen oppimisen tueksi Sovelto Space -alustaa, jossa jaat ja sparrailet muiden kanssa omia kokemuksia ja kysymyksiä. Alustan ylläpidosta vastaa kokenut kouluttaja. Sinulla on siis käytössäsi itseopiskelun vapaudet ja yhteisön tuki!

Valmennusohjelma soveltuu kaikille joiden toimeen kuvaan kuuluu raporttien kehittely tai tiedon analysointi.

Koulutuksen aikataulu:

 1. Kickoff
  Webinaari 2.10. klo 9.30 -11.00
 2. Analyzing and Visualizing Data with Power BI
  Itseopiskelun kesto 6 viikkoa
  Webinaari 23.10. klo 9.30-11.00

 

Data with Power BI

 

Hybrid-opiskelu

Hybrid-koulutuksessa opiskelet verkkokursseilla asiantuntijan pitämät online-webinaarit tukenasi. Suoritettuasi verkkokurssin hyväksytysti, saat Microsoftin kurssin suoritustodistuksen. Koulutus alkaa kickoff -webinaarilla, jossa käydään läpi ohjelman runko, opiskelutapa sekä johdatetaan opiskelun alkuun. Koulutuksen aikana on online-koulutuksia, joissa asiantuntija opettaa ja havainnollistaa kurssin aiheita, mikä auttaa sinua etenemään opiskelussasi. Verkkokurssit sisältävät sopivan mittaisia moduuleja, jotka on helppo saada sopimaan arkeen tai työnteon lomaan. Moduuleissa on opetusvideoita, testejä, linkkejä lisämateriaaleihin, monivalintatehtäviä ja muita kyselyitä, joilla aiheen oppiminen varmistuu.

Opiskelu vaatii sinulta suunnitelmallisuutta ja itsenäisen opiskelun taitoja. Aikatauluta siis kalenteriin online-koulutukset sekä itseopiskeluun varaamasi aika, jotta varmistat opiskelujesi etenemisen aikataulussa.

Mitä opit koulutuksen aikana?

Analyzing and Visualizing Data with Power BI

 • Connect, import, shape, and transform data for business intelligence (BI)
 • Visualize data, author reports, and schedule automated refresh of your reports
 • Create and share dashboards based on reports in Power BI desktop and Excel
 • Use natural language queries
 • Create real-time dashboards

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1100,00  + alv./VAT

Kouluttaja


Pekka Korhonen

Pekka Korhonen

 • pekka.korhonen@sovelto.fi

Pekka Korhonen on tunnettu SQL Server-, SQL- ja Business Intelligence -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Hänelle on kertynyt kokemusta parikymmentä vuotta. Soveltossa Pekka toimii senior-konsulttina ja partnerina. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl. Pidettyjä kursseja Pekalle on kertynyt jo yli tuhat!

SQL Server Master, Master Certified (MCSM: Data Platform), MCSE: Data Platform, MCSE: Business Intelligence, MCSA, MCTS, MCT, MCITP.