Sovelto Hybrid: Azure Infra Peruskomponentit 2

Microsoft Azure sisältää ison joukon palveluita. Azuren opiskelu kannattaa palastella pienempiin kokonaisuuksiian. Tämän virtuaalikurssin jälkeen osaat Azuren peruskomponenteista identiteen ja tallennusratkaisujen hallinnan.

Raivaa kalenteristasi aikaa, nyt on aika nostaa osaaminen uudelle tasolle.

Vaativuus
Arvostelut
1.5pvä
Kesto
890,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 18.04.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Agenda

Azuren peruskomponentit haltuun 2

Azure muuttuu nopeasti. Jos olet jonkin aikaa sitten siihen perehtynyt, muttet ole seurannut kehitystä viime vuosina, olet pudonnut osaajien kelkasta.

Koulutus on suunnattu Azuren-asiantuntijoille ja sellaisiksi aikoville.

Azure on laaja kokonaisuus. Tämän Sovelto Virtual -ohjelman käytyäsi pääset hyvää alkuun. Ohjelma kestää kokonaisuudessaan 3 kuukautta ja vie arviolta n. 10 h/viikkoa.

 

Koulutuksen aikataulu on tässä, kirjaa ajat kalenteriisi:
Kickoff, Skype, klo 9.00-11.00 20.4.2018
Webinaari, Skype, klo 9.00-11.00 4.5.2018
Webinaari, Skype, klo 9.00-11.00 18.5.2018
Webinaari, Skype, klo 9.00-11.00 1.6.2018
Webinaari, Skype, klo 9.00-11.00 15.6.2018

Esitiedot: Ohjelman aikana käsitellään Azure-infrastruktuurin peruskomponenttien toiminnot ja hallinta. Kurssin läpikäynti oletetussa n. 10 h/vko edellyttää jonkin tasoista etukäteisosaamista Azuresta. Ellei sitä ole, valmistaudu käyttämään aikaa kurssin Azure Fundamentals -kurssin suorittamiseen.

Materiaali: Kurssimateriaalina on Sovelton materiaalia, Azure dokumentaatio sekä itseopiskeluna läpikäydään edX-kurssit ”Microsoft Azure Identity” ja  ”Microsoft Azure Storage”.

Testi: Kahden edX-moduulin todistukset sisältyvät ohjelman hintaan.

 

Avainsanat: ,

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
50
890,00  + alv./VAT

Kouluttaja


Sakari Kouti

Sakari Kouti

Sakari Kouti on arvostettu ja tunnustettu kouluttaja ja konsultti erityisesti Microsoftin PowerShell, Active Directory -, Exchange-, Office 365 -, Hyper-V/SCVMM – ja MIM-tekniikoiden sekä IOS-sovelluskehityksen osalta. Hän on kirjoittanut apunaan Mika Seitsonen 1200-sivuisen kirjan Inside Active Directory, joka on ollut alansa parhaiten myyvä kirja Amazon.comissa ja joka löytyy perusteoksena varmasti monen suomalaisenkin IT-ammattilaisen kirjahyllystä. Se on myös luultavasti ainoa IT-kirja, joka on tehty Suomesta suoraan Amerikan markkinoille. Sakari on myös Sovelton perustajia.

Dipl. ins. (tietotekniikka), Microsoft MCT, Microsoft MCSE: Messaging (Exchange 2016), Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infra, Microsoft MCSE: Productivity, ITIL Foundation, Cobit Foundation Certificate

Mikä ei toimi käsin, ei toimi koneellakaan