Sovelto Hybrid: Azure Machine Learning

Machine learning kuuluu tämän hetken kuumimpiin termeihin. Yritykset ovatkin alkaneet räjähdysmäisesti panostamaan omiin machine learning -ratkaisuihin, joka näkyy osaajien kovassa kysynnässä markkinoilla. Liity osaajien joukkoon!

Vaativuus
Arvostelut
1500,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Opi miten voit hyödyntää Azuren koneoppimista

Koneoppimisella pyritään siihen, että ohjelmistot pystyvät kehittämään itseään sille annetun datan perusteella. Kuinka tämä kaikki sitten tapahtuu? Tässä koulutuksessa pystyt perehtymään aiheeseen rauhassa, pidemmällä aikajaksolla.

Koulutus koostuu kahdesta verkkokurssista sekä kolmesta webinaarista. Tämä vaativa kokonaisuus edellyttää analyyttista ajattelukykyä sekä R-kielen perusosaamista. Ensimmäisellä verkkokurssilla käyt läpi Machine Learningin perusalgoritmit. Toisella kurssilla sovelletaan koneoppimista aikasarjojen, paikkatiedon, tekstin ja kuvien analysointiin.

Tulet myös käyttämään yhteisöllisen oppimisen tueksi Sovelto Space -alustaa, jossa jaat ja sparrailet muiden kanssa omia kokemuksiasi ja voit esittää kysymyksiä muille opiskelijoille ja kouluttajalle, joka fasilitoi keskusteluja.

Sinulla on siis käytössäsi itseopiskelun vapaudet ja yhteisön tuki – opit omaan tahtiisi ja voit kerrata oppimaasi koko jakson ajan.

Saat nyt 22.10.2018 alkavaan toteutukseen edun, jos teiltä osallistuu useampi henkilö samaan koulutukseen: 2 henkeä -20%, 3 henkeä -30% ja neljä henkilöä tai enemmän -40% kokonaishinnasta. Valitse useampi osallistuja ja päivitä ostoskori, niin saat etusi käyttöön.

Huomaathan, että jos haluat sertifioitua, on aiheesta myös pidempi lähiopetuspäiviä sisältävä sertifiointiin tähtäävä kurssi: Sovelto Hybrid: MCSA Machine Learning.

Azure Machine Learning – kenelle ja koulutuksen aikataulu

Valmennusohjelma soveltuu henkilöille, jotka haluavat oppia tietojen analysoinnin Azure Machine Learningillä.

Koulutuksen aikataulu:
 1. Kickoff
  Webinaari ma 22.10 klo 9-10.30 (vko 43)
 2. Principles of Machine Learning
  Itseopiskelun kesto 4 viikkoa (4 h/viikko)
  Webinaari ma 19.11 klo 9-10.30 (vko 47)
 3. Applied Machine Learning
  Itseopiskelun kesto 4 viikkoa (4 h/viikko)
  Webinaari pe 21.12 klo 9-10.30 (vko 51)

 

 

Mitä opit koulutuksen aikana?

Koulutus on jaettu kahteen kokonaisuuteen, joista kummastakin saat oman suoritustodistuksen. Kokonaisuuksien sisältö on kuvattu tarkemmin alla:

Principles of Machine Learning

 • Explore classification
 • Regression in machine learning
 • How to improve supervised models
 • Details on non-linear modeling
 • Clustering
 • Recommender systems
 • The hands-on elements of this course leverage a combination of R, Python, and Microsoft Azure Machine Learning

Applied Machine Learning

 • Explore analysis of time series and forecasting
 • Take a look at spatial data analysis
 • Learn about text analytics
 • Review analysis of images

 

Miksi valita Hybrid-opiskelu?

Hybrid-koulutuksessa opiskelet verkkokursseilla asiantuntijan pitämät online-webinaarit tukenasi. Suoritettuasi verkkokurssin hyväksytysti, saat Microsoftin kurssin suoritustodistuksen. koulutus alkaa kickoff -webinaarilla, jossa käydään läpi ohjelman runko, opiskelutapa sekä johdatetaan opiskelun alkuun.

Koulutuksen aikana on online-koulutuksia, joissa asiantuntija opettaa ja havainnollistaa kurssin aiheita, mikä auttaa sinua etenemään opiskelussasi. Verkkokurssit sisältävät sopivan mittaisia moduuleja, jotka on helppo saada sopimaan arkeen tai työnteon lomaan. Moduuleissa on opetusvideoita, testejä, linkkejä lisämateriaaleihin, monivalintatehtäviä ja muita kyselyitä, joilla aiheen oppiminen varmistuu.

Opiskelu vaatii sinulta suunnitelmallisuutta ja itsenäisen opiskelun taitoja. Aikatauluta siis kalenteriin online-koulutukset sekä itseopiskeluun varaamasi aika, jotta varmistat opiskelujesi etenemisen aikataulussa. Voit tutustua tarkemmin hybrid-opiskelumuotoon tästä.

 

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1500,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pekka Korhonen

Pekka Korhonen

Pekka Korhonen on tunnettu SQL Server-, SQL- ja Business Intelligence -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Hänelle on kertynyt kokemusta parikymmentä vuotta. Soveltossa Pekka toimii senior-konsulttina ja partnerina. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl. Pidettyjä kursseja Pekalle on kertynyt jo yli tuhat!

SQL Server Master, Master Certified (MCSM: Data Platform), MCSE: Data Platform, MCSE: Business Intelligence, MCSA, MCTS, MCT, MCITP.