Sovelto Leader

Leader-palveluun olemme koonneet maailman parhaat johtajuuden kehittämiseen tarvittavat työvälineet ja apuvoimat. Uskomme, että juuri sinä voit tulla maailmanluokan liideriksi yhteisen johtajuuskielen, luottamuksen rakentamisen ja positiivisen tavoitteiden eteenpäinviemisen kautta. Tule mukaan! Ota nyt liideri vuodeksi – saat kaikki Leader-palvelun valmennusohjelmat vuosijäsenyyden hinnalla.

588,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto Leader

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on rajattomat mahdollisuudet kehittyä.  

Liideri-palveluun olemme koonneet maailman parhaat johtajuuden kehittämiseen tarvittavat työvälineet ja apuvoimat. Uskomme että juuri sinä voit  tulla maailmanluokan liidereiksi yhteisen johtajuuskielen, luottamuksen rakentamisen ja positiivisen tavoitteiden eteenpäinviemisen kautta. Tästä syystä tämä palvelu on kehitetty kaikille meille, jotka haluavat muuttaa maailmaa yksi asia kerrallaan parempaan suuntaan. Sovelto Leader on palvelu paremman johtajuuden kehittämiseen – yhdessä muiden kanssa tai omaan tahtiisi ja omalla tyylilläsi.

 

Mitä Sovelto Leader tarjoaa sinulle?

Online valmennusohjelmat kattaen kaikki Leader-palvelun teemat; projektit, oma johtajapersoona, voittajatiimi sekä johtaminen eri tilanteissa. Seuraavaksi syksyllä 2021 tulossa Projektijohtamisen ja Johtajapersoonan kehittymisen valmennusohjelmat. Yhden valmennusohjelman hinnalla saat koko Leader-palvelun käyttöösi vuodeksi. 

Leader on digitaalinen yhteisöpalvelu, jossa mukana oikeita ihmisiä kysymysten, kommenttien ja ajatusten vaihtamiseksi valmentajien ja johtajakollegoiden kanssa.

Lue lisää Sovelto Leader -palvelusta »

 

Miten hankin Sovelto Leader -kokonaisuuden?

Sovelto Leader on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Aloita opiskelu nyt ja nauti Leader -sisällöistä!

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.