Sovelto PRO Skills+ -vuositilaus

PRO Skills+ auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi vuoden aikana valitsemasi PRO-kurssin lisäksi tehokkaan oppimisalustan ja valmentajan jatkuvan tuen. Paketti sisältä siis valitsemasi PRO-kurssin, 200 PRO Liveä vuosittain, valmentajan tuen sekä tehokkaan oppimisalustan. Opi yhdessä valmentajan tukemana – kurssilla ja oppimisalustalla!

2388,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto PRO Skills+ -vuositilaus

Sovelto PRO Skills+ -vuositilaus

PRO Skills auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi tehokkaan oppimisalustan ja valmentajan jatkuvan tuen. PRO Skills+ -tilaukseen sisältyy PRO Skills -tarjonnan lisäksi haluamasi PRO-teknologiakurssi, jolle voit osallistua haluamanasi ajankohtana tilauksesi voimassaoloaikana. Katso PRO-teknologiakurssit tästä. Pidämme PRO-kursseina kiinnostavimmat teknologiakoulutukset, joten vuoden aikana tarjontaa tulee varmasti myös lisää.

Palvelun sisältö:

PRO Skills+ -palvelu sisältää Sovelto PRO Skills koko tarjonnan lisäksi valitsemasi PRO-teknologikurssin tilauksesi voimassaoloaikana.

Oppimisalustalla pääset liikkeelle nopeasti, opit jatkuvasti työsi ohella kokoamalla itsellesi sopivat opiskelutavat ja sinulla on mahdollisuus keskustella valmentajan kanssa koulutuksissa ja palvelun oppimisalustalla. Kyse ei siis ole videokirjastosta, vaan jatkuvasti kehittyvästä työn ohessa oppimisesta, jossa pääset myös itse vaikuttamaan koulutusten sisältöön ja keskustelemaan kouluttajan kanssa.

  • Kehitä tarvitsemiasi teknologiataitoja laaja-alaisesti: hallitse ketterä sovelluskehitys, pilvipalvelut, backend, data & AI ja monet muut osaamisalueet.
  • PRO Live -sisällöt. 1 – 1,5h online live -valmennukset joka viikko valmentajan johdolla. Kysy valmentajalta ja ratko pulmat nopeasti!
  • Valmentajien kuratoimat resurssit, joilla viet oppimisesi käytäntöön: Harjoitukset ja dokumentit valmiiksi pureskeltuina
  • Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto: Uusimmat teknologiat ja asiantuntijakatsaukset itseopiskeluna työn lomassa.
  • Vaikuta myös itse siihen mitä sisältöä seuraavaksi tuotetaan – PRO Livejä parisataa vuodessa – näihin mahtuu varmasti myös sinua juuri nyt kiinnostava aihe.

Voit tutustua tarkemmin PRO Skillsiin tästä.

Miten hankin Sovelto PRO Skills+ -kokonaisuuden?

Sovelto PRO Skills+ on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi vuodeksi edullisella kokonaishinnalla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat ostaa palvelun kuukausittaisella veloituksella 199€/kk – sekin on mahdollista.

Jos et halua sitoutua pidemmäksi aikaa tai vain kokeilla jatkuvan oppimisen palvelua – voit tilata Sovelto PRO Skills -palvelun myös pelkällä kuukausimaksulla, ilman sitoutumista tästä.

Aloita opiskelu nyt ja nauti PRO Skills -sisällöistä ja tule mukaan valitsemallesi kurssille, kun sinulle sopii! 

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
2388,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (Azure AD, AD FS, PKI) ja pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) koulutukseen ja konsultointiin. Mika vastaa Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.

DI, M.Sc., MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!