Sovelto PRO Skills -vuositilaus

PRO Skills auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi tehokkaan oppimisalustan ja valmentajan jatkuvan tuen. 200 PRO Liveä vuosittain, valmentajan tuki ja tehokas oppimisalusta. Opi yhdessä valmentajan tukemana – älä vain katsele videoita!

588,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelto PRO Skills -vuositilaus

Sovelto PRO Skills -vuositilaus

PRO Skills auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi tehokkaan oppimisalustan ja valmentajan jatkuvan tuen.

Mitä PRO Skills -palvelu sisältää?

Pääset liikkeelle nopeasti, opit jatkuvasti työsi ohella kokoamalla itsellesi sopivat opiskelutavat ja sinulla on mahdollisuus keskustella valmentajan kanssa koulutuksissa ja palvelun oppimisalustalla. Kyse ei siis ole videokirjastosta, vaan jatkuvasti kehittyvästä työn ohessa oppimisesta, jossa pääset myös itse vaikuttamaan koulutusten sisältöön ja keskustelemaan kouluttajan kanssa.

  • Kehitä tarvitsemiasi teknologiataitoja laaja-alaisesti: hallitse ketterä sovelluskehitys, pilvipalvelut, backend, data & AI ja monet muut osaamisalueet.
  • PRO Live -sisällöt. 1 – 1,5h online live -valmennukset joka viikko valmentajan johdolla. Kysy valmentajalta ja ratko pulmat nopeasti!
  • Valmentajien kuratoimat resurssit, joilla viet oppimisesi käytäntöön: Harjoitukset ja dokumentit valmiiksi pureskeltuina
  • Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto: Uusimmat teknologiat ja asiantuntijakatsaukset itseopiskeluna työn lomassa.
  • Vaikuta myös itse siihen mitä sisältöä seuraavaksi tuotetaan – PRO Livejä parisataa vuodessa – näihin mahtuu varmasti myös sinua juuri nyt kiinnostava aihe.

Voit tutustua tarkemmin PRO Skillsiin tästä. Jos haluat sertifioitua, niin Sovelto PRO tarjoaa kaiken tämän lisäksi myös sertifiointiin tähtäävät kurssit yhdellä kuukausimaksulla.

Miten hankin Sovelto PRO Skills -kokonaisuuden?

Sovelto PRO Skills on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla tai voit hankkia palvelun kuukausi kerrallaan, jolloin maksu veloitetaan luottokortiltasi. Voit tilata Sovelto PRO Skills -palvelun kuukausiveloitteisesti, ilman sitoutumista tästä.

Aloita opiskelu nyt ja nauti PRO Skills -sisällöistä! 

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“PRO Live: Vue.js perusteet antoi hyvän kuvan Vue.js:stä kokeneellekin devaajalle. Nyt tiedän mitä tietoa kannattaa etsiä ja mistä löydän sitä nopeasti aiheeseen liittyen. Vue.js:n käyttöönottamisen kynnys madaltui koulutuksen myötä.” - Jaakko Tiirakari

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (Azure AD, AD FS, PKI) ja pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) koulutukseen ja konsultointiin. Mika vastaa Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.

DI, M.Sc., MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!