Sovelto PRO Skills -jäsenyys

PRO Skills auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi tehokkaan oppimisalustan ja valmentajan jatkuvan tuen. 200 PRO Liveä vuosittain, valmentajan tuki ja tehokas oppimisalusta. Opi yhdessä valmentajan tukemana – älä vain katsele videoita. Mukana myös Microsoft Fundamentals coaching -ohjelmat!

948,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 0207 571 650 tai asiakaspalvelu@eduhouse.fi

Sovelto PRO Skills -jäsenyys

Sovelto PRO Skills -jäsenyys

PRO Skills auttaa sinua ottamaan nopeasti haltuun laajasti eri teknologia-alueita tehokoulutuksissa ja videoina. Saat käyttöösi tehokkaan oppimisalustan ja learning coachin jatkuvan tuen. Tähtäätkö Microsoft Fundamentals sertifiointiin?

Mitä PRO Skills -palvelu sisältää?

Pääset liikkeelle nopeasti, opit jatkuvasti työsi ohella kokoamalla itsellesi sopivat opiskelutavat ja sinulla on mahdollisuus keskustella valmentajan kanssa koulutuksissa ja palvelun oppimisalustalla. Kyse ei siis ole videokirjastosta, vaan jatkuvasti kehittyvästä työn ohessa oppimisesta, jossa pääset myös itse vaikuttamaan koulutusten sisältöön ja keskustelemaan kouluttajan kanssa.

 • Microsoft Fundamentals coaching -valmennusohjelmat
 • Perusteet -tasoiset valmennusohjelmat ja videosarjat
 • Kehitä tarvitsemiasi teknologiataitoja laaja-alaisesti: hallitse ketterä sovelluskehitys, pilvipalvelut, backend, data & AI ja monet muut osaamisalueet.
 • PRO Live -sisällöt. 1 – 1,5h online live -valmennukset joka viikko valmentajan johdolla. Kysy valmentajalta ja ratko pulmat nopeasti!
 • Valmentajien kurtoimat resurssit, joilla viet oppimisesi käytäntöön: Harjoitukset ja dokumentit valmiiksi pureskeltuina
 • Jatkuvasti päivittyvä videokirjasto: Uusimmat teknologiat ja asiantuntijakatsaukset itseopiskeluna työn lomassa.
 • Vaikuta myös itse siihen mitä sisältöä seuraavaksi tuotetaan – PRO Livejä parisataa vuodessa – näihin mahtuu varmasti myös sinua juuri nyt kiinnostava aihe.
Microsoft Fundamentals coaching -ohjelmat

Lähde matkalle Microsoftin pilvimaailman perusteisiin – ilman lisämaksuja! Aiheina ovat Azure Fundamentals, M365 Fundamentals, Power Platform Fundamentals, Security Complience and Identity Fundamentals, Azure AI Fundamentals ja Azure Data Fundamentals. Olemme suunnitelleet sinulle kaiken valmiiksi, jotta voit opiskella aiheen pienin paloin työn lomassa sinulle sopivalla tavalla. Tämä oppimisen konsepti on testattu, hiottu ja kehuttu!

 • Mitä sisältää? Sovelton asiantuntijoiden fasilitoimien materiaalitallenteiden lisäksi livenä coachaus-sessiot.
 • Kesto? Neljä viikkoa, jonka aikana voit edetä valmiin tai oman aikataulusi mukaan.
 • Miten pääsen mukaan? PRO/PRO Skills -palvelun jäsenenä pääset lisämaksutta mukaan kaikkiin ohjelmiin! Ilmoittaudu mukaan PRO Skillsissä.
 • Kenelle? Sinulle, joka haluat ymmärtää laaja-alaisesti Microsoftin pilviteknologiaa perustasolla.
 • Sertifioituminen: Ohjelman avulla voit valmistautua sertifioitumiseen. Sertifiointimaksut eivät kuulu palvelun hintaan. Osta tästä sertifiointitestivoucher sekä harjoitteluun MeaseureUp harjoitustestiavain.

 

Miten hankin Sovelto PRO Skills -kokonaisuuden?

Sovelto PRO Skills on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Voit tutustua tarkemmin PRO Skillsiin tästä.

Aloita opiskelu nyt ja nauti PRO Skills -sisällöistä!

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
948,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“PRO Live: Vue.js perusteet antoi hyvän kuvan Vue.js:stä kokeneellekin devaajalle. Nyt tiedän mitä tietoa kannattaa etsiä ja mistä löydän sitä nopeasti aiheeseen liittyen. Vue.js:n käyttöönottamisen kynnys madaltui koulutuksen myötä.” - Jaakko Tiirakari

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo reilun neljännesvuosisadan. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) sekä identiteetti- ja tietoturvateknologioiden koulutukseen ja konsultointiin.

DI, M.Sc., Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Security, Compliance, and Identity Fundamentals, Azure Administrator Associate, Azure Security Engineer Associate, Identity and Access Administrator Associate, Security Operations Analyst Associate, Windows Server Hybrid Administrator Associate, Azure Solutions Architect Expert, Cybersecurity Architect Expert, Microsoft 365 Certified: Fundamentals, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!