Sovelto PRO

Sovelto PRO jatkuvan oppimisen palvelussa syvennät laajasti teknologiaosaamistasi säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Palvelu tarjoaa premium -tason pääsyn Sovelton teknologiakoulutuksiin. PRO:ssa opit sinulle sopivalla tavalla: kurssilla, tehovalmennuksissa ja itseopiskeluna. Learning coach sekä valmentajat ovat tukenasi koko oppimismatkasi ajan.

4680,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 0207 571 650 tai asiakaspalvelu@eduhouse.fi

Sovelto PRO

Nosta organisaatiosi taidot uudelle PRO-tasolle

Hanki nyt itsellesi tai organisaatiollesi pääsy täysin uudenlaiseen jatkuvan oppimisen ratkaisuun, joka sopii täydellisesti nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Tarvitset sitten pilviosaamista tai sovelluskehitystaitojen nostoa uudelle tasolle – tällä ratkaisulla nostat osaamisen ja organisaatiosi oppimiskulttuurin keskiöön.

Mitä Sovelto PRO sisältää?

Sovelto PRO on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu yksilöille ja organisaatioille, joka mahdollistaa edullisen tavan ylläpitää osaamista ja kehittää uusia taitoja. Sovelto PRO antaa Premium-tason pääsyn Sovelton teknologiakoulutuksiin.

Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto PRO myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

 1. PRO Live online-luennot ja koulutukset
  Tarjoamme viikoittain tehokkaita 1-1,5 tunnin mittaisia online-koulutuksia kokeneen kouluttajan johdolla valituista täsmäaiheista. Pääset nopeasti sisään aiheeseen ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös kysyä kouluttajalta tarkemmin. Älä tuhlaa aikaa selaamalla nettiä ja eri ryhmiä – hanki täsmätieto, joka on valmiiksi paketoitu PRO Live -koulutuksessa.
 2. Kouluttajan vetämät kurssit
  Olemme paketoineet palveluun reilut 50 ajankohtaista kurssia eri aiheista, Azuresta metodeihin, kuten Scrum. Pääset valmistautumaan näillä kursseilla myös sertifiointeihin. Tai muuten vain syventää osaamistasi varaamalla hiukan pidemmän ajan kurssin läpikäyntiin.
 3. Oppimisalusta
  PRO Live -koulutukset ja luennot sekä muuta ajankohtaista materiaalia löydät palvelun jatkuvasti päivittyvästä oppimisalustasta, joka on käytössäsi 24/7. Tiedämme, että tiedontarve voi tulla eteen milloin vain ja silloin saat vastauksen heti itseopiskeluna.
 4. Kysy kouluttajalta
  Palveluun kuuluvassa oppimisalusta mahdollistaa keskustelun myös kouluttajien ja muiden oppijoiden kanssa. Voit kysyä sinua askarruttavaa asiaa suoraan myös kouluttajalta. Instructor as a Service, palveluksessasi.

Katso kaikki Sovelto PRO:n sisältyvät koulutukset »

Jatkuvan PRO-palvelun tilausehdot

Sovelto PRO on jatkuva palvelu. Sopimuskausi on vähintään 12 kuukautta. Tilaus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista, kunnes se irtisanotaan. Palvelun voi irtisanoa yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Hinta on 4680 €/12kk (+ alv).

Kun tilaat jatkuvan PRO-palvelun, sinulta veloitetaan maksu vuosittain laskutuskauden alkaessa valitsemallasi maksutavalla (lasku/verkkopankkimaksu/luottokortti). Tilauksen yhteydessä valittu maksutapa jatkuu myös seuraaville laskutusjaksoille, ellet tätä erikseen pyydä muuttamaan.

Mikäli haluat maksaa korottomalla osamaksulla, valitse maksutavaksi “Lasku” ja kirjoita Lisätiedot-kenttään “Haluan 12 kk:n osamaksun”.

Jos tilaat PRO-palvelun tiimille, valitse käyttäjien lukumäärä ostoskorisivun kentässä “Määrä”. Ilmoita palvelun käyttäjät Kassa-sivun Lisätiedot-kentässä (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen pro@sovelto.fi.

Palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen.

Aloita opiskelu nyt ja nauti PRO-jäsenyydestä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä »

Lue lisää Sovelto PRO -palvelusta »

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
4680,00  + alv./VAT