Sovelto PRO

Haluatko urallesi uuden suunnan – tai opetella jotain kokonaan uutta? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia jatkuva oppimispalvelu, jossa käsitellään laajasti eri teknologioita. Voit opiskella haluamallasi tavalla – kurssilla, itseopiskeluna tai yhteisön tuella. Sovelto PRO tarjoaa sinulle koulutuksen ja valmentajan sekä yhteisön tuen matkasi aikana.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Nosta organisaatiosi taidot uudelle PRO-tasolle

Hanki nyt organisaatiollesi pääsy täysin uudenlaiseen jatkuvan oppimisen ratkaisuun, joka sopii täydellisesti nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Tarvitset sitten pilviosaamista tai sovelluskehitystaitojen nostoa uudelle tasolle – tällä ratkaisulla nostat oppimiskulttuurin organisaatiossasi keskiöön.

 

Mitä Sovelto PRO sisältää?

Sovelto PRO on jatkuva kuukausimaksullinen palvelu organisaatioille, joka mahdollistaa edullisen tavan ylläpitää osaamista ja kehittää uusia taitoja. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto PRO myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan kuukausihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä.

 1. PRO Live -online luennot ja koulutukset
  Tarjoamme viikoittain tehokkaita 1-1,5 tunnin mittaisia online-koulutuksia kokeneen kouluttajan johdolla valituista täsmäaiheista. Pääset nopeasti sisään aiheeseen ja tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös kysyä kouluttajalta tarkemmin. Älä tuhlaa aikaa selaamalla nettiä ja eri ryhmiä – hanki täsmätieto, joka on valmiiksi paketoitu PRO Live -koulutuksessa.
 2. Kouluttajan vetämät kurssit
  Olemme paketoineet palveluun reilu 50 ajankohtaista kurssia eri aiheista, Azuresta metodeihin, kuten Scrum. Pääset valmistautumaan näillä kursseilla myös sertifiointeihin. Tai muuten vain syventää osaamistasi varaamalla hiukan pidemmän ajan kurssin läpikäyntiin.
 3. Videokirjasto
  PRO Live -koulutukset ja luennot sekä muuta ajankohtaista materiaalia löydät palvelun jatkuvasti päivittyvästä videokirjastosta, joka on käytössäsi 24/7. Tiedämme, että tiedontarve voi tulla eteen milloin vain ja silloin saat vastauksen heti itseopiskeluna.
 4. Yhteisö
  Palveluun kuuluu myös kouuttajien ja muiden käyttäjien yhteisö, jossa voit käydä keskusteluja tai kysyä sinua askarruttavaa asiaa suoraan myös kouluttajalta. Instructor as a Service, palveluksessasi.

 

Miten hankin Sovelto PRO -kokonaisuuden?

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle ehdotuksen. Koska palvelu on juuri käynnistynyt, saat myös aikaisen kokeilijan erikoisedun.

 

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous