Sovelto Unlimited

Haluatko urallesi uuden suunnan – tai opetella jotain kokonaan uutta? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia henkilökohtainen uraneuvonta ja kouluttautuminen vuoden aikana avullamme haluamaasi suuntaan. Sovelto Unlimited tarjoaa sinulle koulutuksen ja valmentajan tuen matkasi aikana.

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Mikä on Sovelto Unlimited?

Sovelto Unlimited on kokonaisuus, jonka hankkimalla suunnittelemme yhdessä kanssasi koulutuskokonaisuuden Sovelton tarjoamista koulutuksista. Saat ohjelman ajaksi käyttöösi henkilökohtaisen valmentajan ja sparraajan, joka kannustaa sinua eteenpäin.

Kun olet tehnyt päätöksen lähteä uuteen suuntaan, suunnittelet yhdessä valmentajasi kanssa oman polkusi, tulevaisuuden CV:si, jonka jälkeen sinulla on vapaa mahdollisuus osallistua kaikkiin niihin Sovelton koulutuksiin, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Suunnitelma tehdään vuoden ajalle, jonka aikana pääset tavoitteeseesi.

 

Miten hankin Sovelto Unlimited -kokonaisuuden?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle tulevaisuuden CV jo tänään – rajoittamattomalla opinto-oikeudella Sovelton omasta tarjonnasta.

 

Helposti pääset alkuun keskustelemalla ensin Sovelto FutuBotin kanssa

Suunnittelun voit myös aloittaa kevyesti keskustelemalla Sovelton FutuBotin kanssa. Saat tuotettua oman urasi Ikigai-mallin ja voit samalla varata ajan lyhyeen 15 minuutin mittaiseen opintosparraukseen Sovelton opintoneuvojan kanssa. Valinta on sinun – ota urallesi uusi suunta.

 

FutuBotin kanssa pääset keskustelemaan tästä >

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous