SUSE Linux Enterprise 12 for SAP Applications

Kurssilla perehdytään SUSE Linux Enterprise for SAP Application -tuotteen toimintaan ja komponentteihin, sekä käsillään sen eroja normaaliin SUSE Linux Enterprise Server 12 -tuotteeseen. Lisäksi käsitellään SAP-totetuksen HA-klusterointia. Kurssilla perehdytään myös SAP-toteutukseen liittyvään etukäteissuunnitteluun, asennuksen erityisvaatimuksiin sekä tietoturvamäärityksiin.

Vaativuus
Arvostelut
1450,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kurssin sisältö

  • SLES for SAP -tuotteen käyttötarkoitus
  • SLES for SAP -toteutuksen klusterointi (SLES HA Extension)
  • Asennuksen ja käyttöönoton suunnittelu
  • Tietoturva-asetusten määrittely

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Kurssi on tarkoitettu sellaisille SUSE Linux Enterprise -palvelinten pääkäyttäjille, joiden työnkuvaan kuuluu myös SAP-ympäristön hallinta. Toinen kohderyhmä on SAP-asiantuntijat, joiden on ymmärrettävä SAPin käyttöjärjetelmäalustan toiminta.

Esivaatimukset

Osallistujalta edellytetään kohtuullisen hyvää Linux-käyttöjärjestelmän tuntemusta ja käyttökokemusta. Klusteroinnin perusymmärrys on hyödyksi. Kurssi ei edellytä SAP-osaamista, vaan keskittyy SAP-toteutukseen SLES-ympäristössä.

Kurssin kesto

2 päivää

 

Huomaathan, että tämä koulutus pidetään poikkeuksellisesti kumppanimme Finceptumin tiloissa Espoossa, osoitteessa Linnoitustie 4A, 02600 Espoo.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1450,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.