Microsoft Teams – Tehokkaiden tiimien työkalupakki

Tiimityön luonne ja toimintaympäristö on murroksessa. Pysytkö muutoksessa mukana vai kaipaatko buustia takaisin aallonharjalle? Ota Microsoft Teams käyttöön ja vie tiimisi toiminta uudelle levelille!

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Microsoft Teams – Tehokkaiden tiimien työkalupakki

Microsoft Teams nostaa tiimityön uudelle tasolle.

Reaaliaikaisesti, mistä tahansa ja oikeiden ihmisten kanssa!

Teams on osa Microsoftin Office 365 -palvelua ja sen idea on yhdistää kaikki ihmisten ja tiimien välinen kommunikaatio yhteen paikkaan. Teams toimii hyvänä yleiskatsauksena Office 365:lle ja fiksummille tavoille tehdä tiimityötä. Se on ikäänkuin se tiimin yhteinen neukkari.

Jokainen tiimi on ainutlaatuinen ja toimii omalla systeemillään, siksi tiimit käyttävät myös Teamsissä eri ominaisuuksia. Ja se on täysin OK!

Mitä Teamsissa voi tehdä?

Tiedostojen käyttö helpottuu yhdessä muokaten.

Keskustelut vähentävät sähköpostin tarvetta ja vanhat viestit ovat näkyvissä myös uusille tiimin jäsenille.

Kaikki muistiinpanot, tarkistuslistat ja pöytäkirjat voidaan tallentaa yhteen paikkaan; OneNote -muistikirjaan koko tiimin saataville.

Mobiililaitteiden ja läppärin yhteistyöllä tiimillä on koko ajan valmius reagoida muutoksiin. Sovitaan pelisäännöt ja annetaan Teamsin hoitaa loput.

Kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee? Hyvällä tiimillä tehtävät ovat koko ajan järjestyksessä. Planner tuo tehtävät näppärästi kortteina kaikkien näkyville.

Teams -kokoukset ovat fiksu tapa hoitaa tiimin palaverit. Ääni, Video, sisällönjako ja chat ovat tietysti perusominaisuuksia, muitakin herkkuja tulee jatkuvasti. Viimeisimpinä videon taustakuvan sumentaminen, tallennuksen automatisointi kanavalle sekä tien päällä työskenteleville suunnattu Auto-kokousmoodi.

Sovelton kurssilla opit käyttämään sujuvasti Teamsia ymmärtäen niin tiimin omistajan kuin jäsenen roolin. Me sparrataan teitä puolipäivää rennossa hengessä ja luvataan ettei kukaan jää kylmäksi. Koulutuksessa kaikki pääsee halutessaan ääneen ja runsaat tehtävät takaavat oppimisen.

Microsoft on ilmoittanut, että Skype for Business ja Teams tulevat yhdistymään tulevaisuudessa. Nyt on hyvä aika tulla katsomaan miten asiat hoituvat Teamsin kautta.

Kenelle?

Kurssi on ollut erittäin suosittu asiakastoteutuksena ja oppimisen on koettu olevan mieluisinta oman tiimin kesken. Ota yhteyttä myyntipalveluun kun teidän tiiminne on valmis ottamaan uudet työtavat haltuun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi, Voit tulla meille tai sopia koulutuksen omalle työpaikallesi.

TULE MUKAAN!

 

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Oletko sinä se, joka latua luoden, tulta kantaen, on mukana viemässä organisaatiotasi uuteen toimintakulttuuriin? Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Vastuuhenkilö


Teemu Ahlström

Teemu on tietotyön valmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus ihmisten innostamisesta parempien työtapojen pariin. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut Office 365:n käyttöä eri kokoisille suomalaisille organisaatioille. Teemu on koko valmentajauransa saanut positiivista palautetta ihmisläheisestä tyylistään ja persoonallisesta tavasta luoda hyvä tunnelma valmennuksiin erilaisten tarinoiden kautta. Teemu yhdistää valmennuksissaan insinööriasiantuntemuksen ja positiivisen psykologian tavalla, mikä on IT-piireissä harvinaista.

Omin sanoin, hänen missio työelämässä on: “Vapauttaa ihmisten luovuus ja energia merkitykselliseen työhön.”