Tietotyön aamutreeni 5 (Office/Office365)

Excel Power Pivot ja Power BI kahdessa tunnissa Sovelton online-koulutuksena on nyt saatavana nauhoitteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan.

Vaativuus
Arvostelut
179,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Excel Power Pivot ja Power BI – data näkyväksi

 

Excel Power Pivot ja Power BI kahdessa tunnissa Sovelton online-koulutuksena.

Laita luurit korville ja osallistu mukaan tai kerää pari kollegaasi ja laittakaa esitys tykille. Koulutuksessa käsitellään tietotyötä parantavia tapoja. Koulutus koostuu kahdesta tunnin osasta. Kummankin osan lopussa yleisöllä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä. Koulutus on osa viiden jakson sarjaa. Jokainen jakso on itsenäinen kokonaisuus.

Koulutus järjestetään Skype for Busineksellä. Tilaisuus tallennetaan ja tallenteet tulevat osallistujien ladattavaksi.

Tervetuloa mukaan!

 

Koulutuksen tarkempi sisältö:

 

1. Excelin Power Pivot

Power Pivot on Excelin mukana tuleva apuohjelma, joka mahdollistaa tiedon keräämisen, yhdistämisen ja raportoinnin useasta eri lähteestä. Voit tuoda Exceliin tietoa rivimääristä välittämättä, korjata siinä olevia virheitä, jalostaa sisältöä ja tuottaa toimivat visualisoinnit tietoa tarvitseville käyttäjille. Jos työskentelet useiden toisiinsa liittyvien aineistojen kanssa Excelissä, niin tutustu Power Pivot -tekniikkaan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:

1.       Power Pivot –apuohjelman aktivointi Excelissä

2.       Tiedon noutaminen Power Pivot -tietomalliin

3.       Taulujen väliset relaatiot

4.       Lasketut sarakkeet ja mittarit

5.       Datan visualisointi Excelissä

6.       Power Pivot vs. Power BI

 

2. Power BI – data näkyväksi

Power BI on tuoteperhe, joka koostuu työpöydälle asennettavasta sovelluksesta, pilvipalvelusta ja mobiilisovelluksista. Se mahdollistaa Excelin Power Pivotin kaltaisesti tiedon mallintamisen ja visualisoinnin, mutta myös raporttien julkaisemisen PowerBI.com-pilvipalveluun käytettäväksi selaimella ja mobiilisovelluksilla. Power BI on tiedon analysoinnin ja raportoinnin kuumin uutuus tällä hetkellä.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:

1.       Tiedon noutaminen Power BI Desktop –sovellukseen

2.       Taulujen väliset relaatiot

3.       Lasketut sarakkeet ja mittarit

4.       Datan visualisointi

5.       Julkaiseminen PowerBI.com –palveluun

6.       Raportin jakaminen ja hyödyntäminen

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Tietotyön aamutreenit (Office/Office365)

Online-koulutusten sarja tietotyön tehostamiseen. Ota haltuun monta työkalua kesälomaan mennessä - koulutukset pidetään joka toinen perjantai klo 9-11. Ensimmäinen osa pidetään pe 20.4. Voit hankkia osallistumisen kaikkiin tai vain haluamaasi yhteen kokonaisuuteen. Lähde mukaan oppimaan tehokkaampia tapoja tehdä työtä. HUOM! Osa 2 pidetään ma 7.5.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 1 (Office/Office365)

Onedrive for business - tiedostot tehokäyttöön ja OneNote - Muistiinpanot haltuun kahdessa tunnissa. Koulutus on pidetty  perjantaina 20.4.2018 ja on nyt saatavana nauhoitteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 2 (Office/Office365)

Teams tehopakettina kahdessa tunnissa Sovelton online-koulutuksena maanantaina 7.5. klo 9-11. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 3 (Office/Office365)

Outlookilla tehokkuutta töihin ja OneNote pintaa syvemmälle online-koulutuksena perjantaina 18.5. klo 9-11. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 4 (Office/Office365)

Powerpointilla esitykset lentoon ja Sway - someajan esitykset Sovelton online-tallenteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Vastuuhenkilö


Teemu Ahlström

Teemu Ahlström

Teemu on tietotyön valmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus ihmisten innostamisesta parempien työtapojen pariin. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut Office 365:n käyttöä eri kokoisille suomalaisille organisaatioille. Teemu on koko valmentajauransa saanut positiivista palautetta ihmisläheisestä tyylistään ja persoonallisesta tavasta luoda hyvä tunnelma valmennuksiin erilaisten tarinoiden kautta. Teemu yhdistää valmennuksissaan insinööriasiantuntemuksen ja positiivisen psykologian tavalla, mikä on IT-piireissä harvinaista.

Omin sanoin, hänen missio työelämässä on: ”Vapauttaa ihmisten luovuus ja energia merkitykselliseen työhön.”