Tietotyön aamutreenit (Office/Office365)

Online-koulutusten sarja tietotyön tehostamiseen. Ota haltuun monta työkalua kesälomaan mennessä – koulutukset pidetään joka toinen perjantai klo 9-11. Ensimmäinen osa pidetään pe 20.4. Voit hankkia osallistumisen kaikkiin tai vain haluamaasi yhteen kokonaisuuteen. Lähde mukaan oppimaan tehokkaampia tapoja tehdä työtä. HUOM! Osa 2 pidetään ma 7.5.

Vaativuus
Arvostelut
877,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tietotyön aamutreenit -sarja

Perjantai aamupäivisin käydään läpi tietotyöläisten arkea helpottavia työkaluja Sovelton vaihtuvien kouluttajien kanssa. Aiheet liikkuvat Office ja Office 365:n ympärillä. Tiedostojenhallintaa, parempaa oman työn hallintaa,  tehokasta tiimityötä, näyttäviä esityksiä  sekä tiedon visualisointia.

Sarjassa on viisi jaksoa. Jokainen jakso on itsenäinen kokonaisuus, joka koostuu kahdesta tunnin sessiosta. Sessiossa on 45 minuutin esitys ja 15 minuutin kysymysosio. Jaksot nauhoitetaan ja voit katsoa ne myös myöhemmin, kun sinulle sopii.

 

Pe 20.4. klo 9 -11 Onedrive for business – tiedostot tehokäyttöön ja OneNote – Muistiinpanot haltuun (Teemu Ahlström) – saatavana nauhoitteena

Ma 7.5. klo 9 – 11 Teams – melkein tunnissa ja Teams -jatkot (Teemu Ahlström)

Pe 18.5. klo 9 – 11 Outlookilla tehokkuutta töihin ja Onenote pintaa syvemmälle (Laura Nurminen)

Pe 1.6. klo 9 – 11 Powerpointilla esitykset lentoon ja Sway – Some-ajan esitykset (Laura Nurminen)

Pe 15.6. klo 9 – 11 Excelin Powerpivot ja PowerBi – datat näkyviksi (Petteri Sjöholm)

 

Koulutus järjestetään Skype for Busineksellä. Laita luurit korville ja osallistu mukaan tai kerää pari kollegaasi ja laittakaa esitys tykille. Tilaisuus tallennetaan ja tallenteet tulevat osallistujien ladattavaksi.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
877,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Tietotyön aamutreeni 1 (Office/Office365)

Onedrive for business - tiedostot tehokäyttöön ja OneNote - Muistiinpanot haltuun kahdessa tunnissa. Koulutus on pidetty  perjantaina 20.4.2018 ja on nyt saatavana nauhoitteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 2 (Office/Office365)

Teams tehopakettina kahdessa tunnissa Sovelton online-koulutuksena maanantaina 7.5. klo 9-11. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 3 (Office/Office365)

Outlookilla tehokkuutta töihin ja OneNote pintaa syvemmälle online-koulutuksena perjantaina 18.5. klo 9-11. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 4 (Office/Office365)

Powerpointilla esitykset lentoon ja Sway - someajan esitykset Sovelton online-tallenteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Tietotyön aamutreeni 5 (Office/Office365)

Excel Power Pivot ja Power BI kahdessa tunnissa Sovelton online-koulutuksena on nyt saatavana nauhoitteena. Laita luurit korville ja tule mukaan kuuntelemaan.
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Vaativuus
Arvostelut

Vastuuhenkilö


Teemu Ahlström

Teemu Ahlström

Teemu on tietotyön valmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus ihmisten innostamisesta parempien työtapojen pariin. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut Office 365:n käyttöä eri kokoisille suomalaisille organisaatioille. Teemu on koko valmentajauransa saanut positiivista palautetta ihmisläheisestä tyylistään ja persoonallisesta tavasta luoda hyvä tunnelma valmennuksiin erilaisten tarinoiden kautta. Teemu yhdistää valmennuksissaan insinööriasiantuntemuksen ja positiivisen psykologian tavalla, mikä on IT-piireissä harvinaista.

Omin sanoin, hänen missio työelämässä on: ”Vapauttaa ihmisten luovuus ja energia merkitykselliseen työhön.”