Tietotyön tehotreeni: Excel 365 – uusia funktioita XHAKU ja XVASTINE (XLOOKUP ja XMATCH)

179,00 
+ alv./VAT
Tietotyön tehotreenit
Kuuluu Easy-palveluun
Lue lisää
Easy-käyttäjille

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 0207 571 650 tai asiakaspalvelu@eduhouse.fi

Tietotyön tehotreeni: Excel 365 – uusia funktioita XHAKU ja XVASTINE (XLOOKUP ja XMATCH)

Exceliin on aina tullut uusia funktioita, mutta vuosien 2019-2020 aikana tapahtui merkittäviä muutoksia ja siihen liittyen julkaistiin myös uusi funktio XHAKU (XLOOKUP). Se vastaa siis hyvin paljon vanhaa PHAKU/VLOOKUP-funktiota, mutta on monipuolisempi ja ilmeisesti myös tehokkaampi.

Jos siis tarvitset hakufunktioita, tavallisesti valintasi on ollut PHAKU/VLOOKUP, summan jälkeen luultavasti eniten käytetty Excel-funktioita, niin tästä tehotreenistä saat perusteet uuden funktion käyttämiselle, joka voi muuttaa työntekoasi.

Huom! Varmista, että sinulla on tämä funktio käytössäsi! Nämä funktiot on siis jaeltu vain pilvestä päivittyvään Excel 365:een, joten jos et ole varma, käynnistä Excelisi, kirjoita johonkin soluun =XHAKU tai englanninkielisessä versiossa =XLOOKUP ja jos Excel tarjoaa funktiota lisättäväksi, sinulla on ne.

Koulutuksen sisältö

  • XHAKU (XLOOKUP) – idea ja käyttö
  • Funktion monipuoliset argumentit
  • Mitä tarkoittaa, että XHAKU on matriisifunktio?
  • Voisiko XVASTINE (XMATCH) antaa jotain lisää hakemiseen?

Kenelle?

Tämä Tietotyön tehotreeni ei ole aivan perustason koulutus. Sinulla on syytä olla aiempaa kokemusta kaavojen teosta ja funktioiden käyttämisestä. Jos Excel on sinulla jo tehokkaassa käytössä, ilmoittaudu ja osallistu tähän tehotreeniin kätevästi omalta koneeltasi!

Tämän tehotreenin lisäksi hyödyllisiä koulutuksia sinulle voivat olla:

 

Ilmoittaudu jo tänään!

Tietotyön tehotreenit tekevät oppimisesta helppoa!

Tietotyön tehotreenit ovat online-koulutuksia, jotka pidetään Microsoft Teams -etäneuvotteluina. Koulutuksissa käydään läpi tietotyöläisten arkea helpottavia työkaluja asiantuntevien kouluttajien kanssa.

Tutustu myös muihin Tietotyön tehotreeneihin.

Valitse itsellesi sopiva aika ja aihe, laita luurit korville ja tule mukaan treenaamaan!

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Kopioitko tietoja Exceliin tai Excelissä? Poistatko turhia rivejä tai sarakkeita samanlaisista aineistoista? Voisiko sen hoitaa kyselyllä? Power Query on ollut Excelin aputoimintona jo pitkään ja nykyään se on ensisijainen tietojen tuontitoiminto. Tässä online-koulutuksessa saat Power Queryn perusteet haltuun.
Ota PHAKU (VLOOKUP) hyötykäyttöön! Koulutuksen kesto 1,5 tuntia.

Sertifioinnit

Sovelton yhteistyökumppani CertyHub tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suorittaa lukuisia eri testejä ja sertifiointeja.

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.