Tietotyön tehotreeni: Windows 10 vinkit työaseman käyttäjälle

Koulutuksen kesto on 1 tunti.

179,00 
+ alv./VAT
Tietotyön tehotreenit
Kuuluu Easy-palveluun
Lue lisää
Easy-käyttäjille

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tietotyön tehotreeni: Windows 10 vinkit työaseman käyttäjälle

Windows 10 toi mukanaan uusia ominaisuuksia ja niihin kannattaa tutustua. Esimerkiksi Käynnistä (Start) -valikko toimii uudella tavalla, jopa tavalliset ikkunat käyttäytyvät eri tavalla kuin ennen, Tehtäväpalkkia on helppo muokata, Resurssienhallinta-ikkunassa on uusia ominaisuuksia ja hakutoiminnot ovat parempia kuin ennen. Uusia ominaisuuksia on helppo käyttää, tässä koulutuksessa saat tietää miten.

Tämä Tietotyön tehotreeni on perustason koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Ilmoittaudu jo tänään!

Tietotyön tehotreenit tekevät oppimisesta helppoa!

Tietotyön tehotreenit ovat online-koulutuksia, jotka pidetään Microsoft Teams -etäneuvotteluina. Koulutuksissa käydään läpi tietotyöläisten arkea helpottavia työkaluja asiantuntevien kouluttajien kanssa.

Tutustu myös muihin Tietotyön tehotreeneihin.

Valitse itsellesi sopiva aika ja aihe, laita luurit korville ja tule mukaan treenaamaan!

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Heti nappasin muutaman komennon käyttöön ja testasin. Jos yhdenkin uuden asian oppii normiarjesta on aina kehittävää.” - Tiina Nurro, ISS Palvelut Oy
“Hyvä napakka tietopaketti. Kouluttajalla selkeä ulosanti.” - Mervi Mustakoski, Pirkkalan kunta

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija, joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta. Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista, liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.