Tiimijohtaminen-treeniohjelma

Tiimityöskentely on arkipäivää jo lähes kaikissa työtehtävissä ja organisaatioissa. Työt tulevat varmasti tehdyksi tiimeissä, mutta on syytä pysähtyä pohtimaan, toimiiko tiimisi tehokkaasti. Voittavan ja häviävän tiimin ero on yksinkertainen. Voittavan tiimin rakennuspalikoita ovat:

  • Selkeät yhteiset tavoitteet
  • Vahva luottamus ja konfliktienkäsittelykyky
  • Sitoutuminen ja tilivelvollisuus muita kohtaan

Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa, tulosta ei synny.

Tiimin johtamisen -treeniohjelma on osa Sovelto Leaderin jatkuvaa oppimispalvelua ja ohjelmaan osallistujat ovat oikeutettuja vuoden mittaiseen Sovelto Leader -lisenssiin.

588,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tiimijohtaminen-treeniohjelma

Huipputiimin rakentaminen lähtee liikkeelle yhteisen tavoitteen kirkastamisesta!

Tiimijohtamisen treeniohjelman tukimateriaalina on mm. Patrick Lencionin tiimijohtamisen mallia. Valmennus on interaktiivinen ja koostuu verkossa tapahtuvien live-valmennusten lisäksi Sovelto Leaderin tiimijohtamisen materiaalista.

Treeniohjelma koostuu aloitustapaamisesta, neljästä interaktiivisesta valmennuksesta sekä laajasta tukimateriaalista, joka on vapaasti tukenasi treeniohjelman aikana ja sen jälkeen. Ohjelmassa rakennetaan hyvä käsitys voittavan tiimin anatomiasta, tiimin kehitysvaiheista ja johtamistarpeista, luottamuksen rakentamisesta, konfliktien käsittelykyvyn parantamisesta, sitoutumisesta ja tilivelvollisuudesta. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten oppimisen johtaminen ja tiimijohtaminen linkittyvät toisiinsa, ja mikä sinun roolisi esihenkilönä on niissä. Oppimisen johtamisesta on oma treeniohjelmansa.

Etsitkö tiimijohtamisvalmennusta, joka tuottaa tehoa ja tuloksia tiimillesi?

Kun tarjoat ihmisille oikean määrän ohjausta ja tukea oikeaan aikaan, he kehittyvät nopeammin ja saavat aikaan parhaat tulokset. Hyvinvoiva ja vahva tiimi tarkoittaa voitokkaita projekteja, parempia ja nopeampia päätöksiä, aikaansaavia keskusteluita ja tiimin toimimista tiiminä ilman politikointia. Tiimin johtamisen treeniohjelman jälkeen hyödynnät kaikkien tiimin jäsenten taitoja ja synnytät siten kilpailuetua

Kenelle: Treeniohjelma on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä verkostonsa, tiiminsä tai organisaationsa johtamisessa.

Esitiedot: Treeniohjelma ei edellytä tiimin johtamiseen liittyviä esitietoja.

Toteutustapa: Valmennus toteutetaan Sovelto Leader -palvelussa. Online-valmennussessiot pidetään 2 viikon välein, joten aktiivinen opiskeluvaihe kestää noin 2 kuukautta.

Hinta: sisältää tiimin johtamisen valmennusohjelman sekä jatkuvan palvelun ensimmäisen 12 kuukauden käyttöoikeusmaksun, jonka jälkeen käyttöoikeutesi jatkuu maksullisena 49€/kk yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Tiimijohtaminen -treeniohjelman sisältö:

ALOITUSJohdatus tiimijohtamisen saloihin (10.06.2022, klo 9-10)

Heinäkuu 2022 – Liidereitten lomakuukausi

M1 Tiimin kehitysvaiheet (12.08.2022, klo 9-10)
M2 Luottamuksen rakentaminen & konfliktikyvykkyyden parantaminen (26.08.2022, klo 9-10)
M3 – Sitoutuminen tehtävään ja tilivelvollisuus tiimissä (09.09.2022, klo 9-10)
M4 – Tiimin tehtävien koordinointi ja tavoitteen toteutumisen seuranta (23.09.2022, klo 9-10)

 

Avainsanat: , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.