Tilannejohtaminen – Situational Leadership® II

The Ken Blanchard Companies® kehittämä Tilannejohtaminen – Situational Leadership® II (SLII) on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Vaativuus
Arvostelut
2pvä
Kesto
2100,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 29.01.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Blanchard Partner network

 

Tilannejohtaminen II, SLII® – maailman parasta johtamista

Tilannejohtaminen – Situational Leadership® II (SLII) on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Valmennuksessa opit:

– Asettamaan selkeitä tavoitteita ja tehtäviä
– Tunnistaman johdettavan tilanteen
– Käyttämään eri johtamistyylejä joustavasti ja tehokkaasti
– Käymään tiimiläisen kanssa laadukkaita keskusteluja

Tilannejohtaminen on ainoa ihmisten johtamisen valmennus, mitä ikinä tarvitset, koska

 • muistat loppuikäsi, mitä olet oppinut
 • voit heti ottaa oppimasi taidot käyttöön töissä, harrastuksissa ja kotona
 • ihmiset ympärilläsi huomaavat eron entiseen, kuinka johdat itseäsi ja heitä.

Tilannejohtaminen on valmentavan johtamisen klassikko, joka on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille sekä asiantuntijoille, joilla ei ole suoria alaisia, mutta jotka vaikuttavat ihmisiin ja päätöksentekoon.

Yhteinen ymmärrys

Tilannejohtaja johtaa työntekijän todellisten tarpeiden, ei omien oletustensa mukaan. Tilannejohtaminen luo tiimiisi ja koko organisaatioosi yhteisen johtamisen kielen. Yhteinen kieli ja yhteinen ymmärrys on onnistuneen yhteistyön ehdoton edellytys. Ken Blanchardin kehittämä Tilannejohtaminen – Situational Leadership® II on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Ennakkotehtävänä tilannejohtamisen artikkeli, videomateriaalia ja johtamisen itsearvio LBAII®. Valmennus sisältää paljon keskusteluja ja harjoituksia. Jokainen osallistuja saa valmennuksen jälkeen materiaalit jaettavaksi tiiminsä käyttöön.

1. päivä

Tilannejohtamisen malli

 • Tilannejohtamisen taustat
 • Hyvän j a huonon johtamisen tunnusmerkit
 • SMART -tavoitteen ja tehtävän asettaminen
 • Johtamistilanteen tunnistaminen (D1-D4)
 • Erilaiset johtamistyylit (S1-S4)

2. päivä

Tilannejohtamisen harjoittelu

 • Johtamistilanteen harjoittelu
 • Oman johtajuuden analyysi LBAII®
 • Kahdenkeskiset keskustelut 1:1
 • Tiimimateriaalin hyödyntäminen

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
2100,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Vahva tiimi -esimiesvalmennus

Menestystarina maailmalla tuloksekkaimman tiimin rakentamisesta! Ota haltuun Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -toimintamallin konkreettiset toimenpiteet!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
11.02. – 11.02.
Sijainti
Pasila
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
1200 €

Everything DiSC®-johtajuusprofiili ja profiilin purku

Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Sijainti
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka, Virtual - Itseopiskelu
Hinta
490 €

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Kouluttaja


Risto Ahonen

Risto Ahonen

Johtamisvalmentaja Risto Ahonen, VM, on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut yhdessä elämänkumppaninsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa palautetaitojen parhaan oppaan Palaute kuuluu kaikille.

Asiantuntijuus: johtaminen, tiimityö, palautekulttuuri. Tutkinnot ja sertifioinnit: VM, Tilannejohtaminen II, SLII®, Tiimien tilannejohtaminen, Tiimisopimustyöpajat, Itsensä tilannejohtaminen, Kulttuurin muutos Gung Ho!, Ihmisten johtaminen muutoksessa, DiSC®, HBDI, Palautepyörä™

Tanssijan tehtävä on saada parinsa loistamaan.