Työlainsäädäntö

Kun tunnet esimiehenä työlakien pykälät, osaat myös toimia oikein.

Työlainsäädäntö -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
89,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Monet ristiriitatilanteet ja erimielisyydet työsuhteessa johtuvat siitä, että työnantaja ei ole toiminut oikein. Esimies ei ehkä ole ollut tietoinen siitä, miten laki edellyttää häntä toimimaan. Kun tunnet esimiehenä työlakien pykälät, osaat myös toimia oikein. Tässä koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät esimiehen velvollisuudet ja oikeudet työsuhdeasioissa. Videot katsomalla varmistat, että sinä esimiehenä toimit lain pykälien ja hyvän esimiestyön mukaisesti. Asiantuntija videoilla on Senior Legal Counsel Minna Laurila lakitoimisto Fondiasta.

Kesto

Työlainsäädäntö -kokonaisuus sisältää 10 videota. Videoiden yhteiskesto noin 35 min.

Toteutus

Työlainsäädäntö -koulutus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen Sovelton edX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä Sovelton edX-ympäristöön.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
89,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.