UiPath-työkalukoulutus teknisille kehittäjille

Koulutus on aloituspiste yritykselle, joka kehittää ja ylläpitää täysimittaista UiPath-pohjaista ohjelmistorobotiikkaa. Koulutus tarjoaa käytännöllisiä neuvoja UiPathohjelmoinnissa onnistumiseksi auttamalla osallistujia ymmärtämään UiPathin edistyneempiä toiminnallisuuksia.

Vaativuus
Arvostelut
2pvä
Kesto
1800,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Kysy Sovelto Access -hinta myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi
Ilmoittaudu viimeistään 24.04.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Koulutukseen kuuluu pienryhmissä tehtäviä harjoituksia ja se antaa käytännön neuvoja UiPathin edistyneimpien toimintojen hyödyntämiseksi.

Tavoitteet Opit, mihin UiPath-teknologia pystyy ja mitkä ovat sen perustoiminnallisuudet. Toteuttajat oppivat, kuinka UiPathilla toteutetaan yksinkertaisia automaatiotehtäviä ja saavat käsityksen siitä, minkälaista osaamista tarvitaan yksinkertaisempien robottien toteuttamiseksi.

Kohderyhmä Kurssi on tarkoitettu teknisille toteuttajille, jotka kehittävät ohjelmistorobotteja UiPathteknologian avulla.

Esitietovaatimukset Visual Basicin perustuntemus on etu, samoin kuin aikaisempi kokemus prosessidokumentoinnista sekä ohjelmointilogiikan tuntemus millä tahansa ohjelmointikielellä.

Materiaalit ovat englanninkielellä.

Kurssisisältö:

Työnkulut
  • Eri tyyppiset työnkulut ja milloin niitä käytetään
Muuttujat
  • Eri tyyppiset muuttujat ja kuinka niitä käytetään
Argumentit
  • Miten argumentteja käytetään työnkuluissa
Hallinta
  • Kuinka työnkulkuja hallitaan
Poimintaominaisuudet
  • Tiedonpoiminta UiPathissa, mukaan luettuna tietojen poiminta näytöltä
Harjoitus
  • Monimutkaisen automaatioesimerkin toteuttaminen UiPathin edistyneempien ominaisuuksien avulla
Hyvät käytännöt
  • Jatkoesimerkkejä toteutustavoista ja kiertoteistä UiPathia käytettäessä

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1800,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Tommi Teräsvirta

Tommi Teräsvirta

Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist

Kouluttaja


Yhteistyökumppanimme Knowit

Kumppanimme Knowit on FiSTB:n hyväksymä ISTQB/ISEB-kouluttaja. FiSTB on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA, entinen Tietotekniikan liitto ry) osa. Knowit Oy toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Jo vuodesta 1990 Knowit on toiminut teknologiaan intohimoisesti suhtautuvana strategisena osaajana.