Vahva tiimi -esimiesvalmennus

Menestystarina maailmalla tuloksekkaimman tiimin rakentamisesta! Ota haltuun Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -toimintamallin konkreettiset toimenpiteet!

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Vahva tiimi -esimiesvalmennus

Valmennus tiiminvetäjille

 

Vahva tiimi -tiimimalli perustuu Patrick Lencionin menestyskirjaan Viisi toimintahäiriötä tiimissä – The Five Dysfunctions of a Team. Hyvinvoiva ja vahva tiimi tarkoittaa voitokkaita projekteja, parempia ja nopeampia päätöksiä, aikaasaavia keskusteluita ja tiimin toimimista tiiminä ilman politikointia jne. Vahva tiimi -esimiesvalmennuksen jälkeen hyödynnät kaikkien tiimin jäsenten taitoja, synnytät kilpailuetua etkä tuhlaa aikaa vääristä asioista kinastelemiseen, koska tiimin tavoitteet ovat kaikille selkeät.

Sovelton Vahva tiimi -esimiesvalmennuksen tavoitteena on antaa kaikille esimiehille mahdollisuus kehittää tiimistään vahva, yhtenäinen ja suorituskykyinen tiimi.

Valmennuksen kesto: yksi työpäivä

Esimies, miten sinun tiimissäsi jäsenet:

  1. luottavat toisiinsa?
  2. ratkovat konflikteja?
  3. sitoutuvat päätöksiin?
  4. vaativat toisiltaan vastuullisuutta?
  5. keskittyvät yhteisten tulosten saavuttamiseen?
Valmennuspäivän sisältö
  • The Five Behaviors of a Cohesive Team tiimimalli: Mitä se tarkoittaa ja miten se tehdään?
  • Oman tiimin toiminta ja yhtenäisyys, sekä kehityskohteet
  • Oman tiimin toimintasuunnitelma
Uutta: The Five Behaviors of a Cohesive Team -tiimiprofiili suomeksi

Valmennuksen perustana on tiimitoiminnan kartoitus ”Yhtenäisen tiimin viisi toimintatasoa” -kyselyllä, johon jokainen tiimisi jäsen vastaa verkossa ennen valmennuspäivää. Tiimiprofiili on henkilökohtainen ja perustuu jokaisen omiin vastauksiin. Raportista selvittää tiimin tilan jokaisen tiimin jäsenen perusteella; kuinka yksilö kokee luottamuksen, konfliktit, sitoutumisen, tilivelvollisuuden ja tulokset verrattuna muiden tiimiläisten näkemyksiin. Tiimin jäsenten erilaisuus kuvataan alkuperäisen Everything DiSC:in avulla.

Valmennuksen jälkeen:

Tiedät oman tiimisi tilan ja hallitset toimenpiteet tiimin kehittämiseksi The Five Behaviors -mallin mukaisesti. Valmennus on konkreettinen lähtökohta kohti hyvinvoivaa ja tuloksekasta tiimityöskentelyä.

Valmennus konkretisoi, miten The Five Behaviors toimintatasot nykyisellään toimivat tiimissäsi.

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Hyödynnä DiSC®-teoria tiimityössä. Yhteistyö sujuvoituu, hyvinvointi ja tuottavuus kasvaa.
Haluatko tietää vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana? Tiedätkö miten sinut johtajana koetaan?

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.