Vaikuttava viestintä ja palaute

Viestintätaitojen merkitys työelämässä kasvaa jatkuvasti. Jotta saat välitettyä ajatuksesi muille selkeästi, tarvitset puhumisen, kuuntelemisen, kirjoittamisen ja lukemisen taitoja.

Mihin palautetta tarvitaan? Millainen palaute on tehokkainta? Millainen palaute johtaa harhaan? Viestintätaitojen lisäksi opit, miksi kannustava palaute on vielä tärkeämpää kuin korjaava ja miksi palautekäytännöistä kannattaa sopia.

Vaikuttava viestintä ja palaute -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
299,00 

Kieli: Suomi

Asiantuntija vaikuttaa viestimällä – Omia viestintätaitojaan on mahdollista kehittää. Tämän kokonaisuuden avulla saat hyvät ja käytännönläheiset perustaidot eri viestintäkanavien hyödyntämiseen kuin myös viestinnän suunnitteluun.

Palaute  kuuluu kaikille – Palautepyörän™ neljän palautetaidon ansiosta osaat käsitellä, hakea ja antaa palautetta sekä sopia palautekäytännöistä tiimissäsi tai koko työpaikassasi. Ja varmistat että kehityt jatkuvasti, työntekijänä ja ihmisenä.

Tämä koulutus koostuu kahdesta kokonaisuudesta, joista toinen käsittelee asiantuntijaviestintää ja toinen palautetta. Lisäksi kokonaisuus sisältää kolme haastatteluvideota, joissa pitkän linjan toimittaja ja uutisankkuri Keijo Leppänen kertoo kokemuksiaan ja vinkkejään esiintymistilanteisiin valmistautumisesta.

Kesto

Asiantuntija vaikuttaa viestimällä -kokonaisuus sisältää 21 videota. Videoiden yhteiskesto noin 100 min.
Palaute kuuluu kaikille -kokonaisuus sisältää 21 videota, joiden yhteiskesto on noin 100 min.

Toteutus

Vaikuttava viestintä ja palaute -koulutus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen Sovelton edX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä Sovelton edX-ympäristöön.

 

Avainsanat: , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
299,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Lehtonen

Maiju Lehtonen

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii