Virtaa työhön fiksuista elämäntavoista

Tässä kokonaisuudessa Kaisa ja Joni Jaakkola Optimal Performancesta kertovat, miten fyysisen hyvinvoinnin kulmakivet vaikuttavat vireystilaamme ja miten totutut tapamme määrittävät tekemistämme.

Virtaa työhön fiksuista elämäntavoista -valmennus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
79,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Nukutko riittävästi ja osaatko rentoutua? Syötkö terveellisesti säännöllisin väliajoin? Entä onko stressitasosi jatkuvasti koholla? Kuinka on liikkumisen laita? Kaisa ja Joni Jaakkola Optimal Performancesta kertovat tässä kokonaisuudessa, miten nämä fyysisen hyvinvoinnin kulmakivet vaikuttavat vireystilaamme ja miten totutut tapamme määrittävät tekemistämme. Katso videot ja mieti videoilla annettavia pohdintatehtäviä. Näin saat heti siirrettyä oppimaasi käytännön tekemiseksi.

Kesto

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 17 videota. Videoiden yhteiskesto noin 75 min.

Toteutus

Virtaa työhön fiksuista elämäntavoista -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen SoveltoX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltoX-ympäristöön.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
79,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Lehtonen

Maiju Lehtonen

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii