Windows 10 & 10 vinkkiä käyttöön

Onko Windows 10 tulossa sinun työpaikallesi? Nyt on sopiva hetki päivittää taitosi – vain kolme tuntia, kymmenen vinkkiä ja Windows 10 tulee tutuksi!

Vaativuus
Arvostelut

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Ota Windows 10 haltuun vain kolmessa tunnissa

 

Windows 10 on mainio käyttöjärjestelmä tietotyöläiselle. Monet aiempien Windows-versioiden vinkit toimivat myös Windows 10:ssä, mutta oletko varma, että olet kuullut ne kaikki? Käyttöjärjestelmän opiskeluun kannattaa todellakin käyttää hetki aikaa. Tietotyön tuottavuuden nousu on ilmeinen, kun saat tämän kurssin asiat arjen tekemiseen.

Windows 10 on suunniteltu eri päätelaitteille ja ennen kaikkea liikkuvaan työhön. Tämän koulutuksen jälkeen otat minkä tahansa Windows 10 -laitteen sujuvasti käyttöösi. Koulutus soveltuu mainiosti kaikille, jotka haluavat oppia parhaat Windows 10 -käyttövinkit heti alusta lähtien.

Esitiedot: Hyvänä taustana on perusosaaminen Windows 7 tai 8 -versioista.

1. vinkki: Näin pääset alkuun

Windows 10 -käyttöliittymä vaikuttaa tutulta ensi silmäyksellä. Se sisältää kuitenkin uudistuksia, jotka tekevät sen käytön helpoksi. Tutustu ja mukauta tarvittaessa Windows 10:n käyttöliittymää.

2. vinkki: Ohjelmat ja sovellukset

Käytä ohjelmia ja sovelluksia itsellesi sopivalla tavalla. Voit esimerkiksi mukauttaa aloitusvalikkoa mieleiseksesi ja sijoitella ohjelmakuvakkeet siten että ne löytyvät ne helposti.

3. vinkki: OneDrive for Business

Pilvitallennuspalvelu on olennainen osa Windows 10 -käyttöä. Liikkuvassa työssä on tärkeää päästä tietoihisi käsiksi riippumatta siitä, missä olet. Opi uusi, yhteisöllinen tapa työskennellä yhdessä tai itsenäisesti paikasta riippumatta.

4. vinkki: Virtuaaliset työpöydät

Liikaa ikkunoita näytöllä? Tutustu uudistuneisiin tapoihin käsitellä ikkunoita yhdellä tai useammalla työpöydällä.

5. vinkki: Näppäinkomennot

Suositko näppäinkomentoja? Tutustu uusiin ja kertaa vanhempia – nekin nimittäin toimivat.

6. vinkki: Hakutoiminnot

Tuttu ohjelma tai toiminto kateissa? Hae, etsi ja löydä nopeasti oikeat tiedot, toiminnot tai ohjelmat.

7. vinkki: Toimintokeskus

Käsittele ilmoituksia ja keskeisimpien asetusten pikatoimintoja kätevästi ja nopeammin kuin koskaan aiemmin.

8. vinkki: Tablettitila

Käytä Tablettitilaa, myös ilman tablettia jos niin haluat. Windowsin käyttöä voi helposti nopeuttaa kosketusnäytön tai kosketusliikkeiden avulla, jos sellainen on käytettävissäsi.

9. vinkki: Asetukset

Uudistuneessa Asetukset-valintaikkunassa eri asetukset ovat ryhmitelty selkeisiin ryhmiin. Löydät kaikki asetukset nopeasti ja helposti.

10. vinkki: Microsoft Edge

Surffaile nettiin uudella Microsoft Edge -selaimella. Tutustu uudenlaiseen tapaan hyödyntää internet-sivuja ja niiden sisältöä.

Myös asiakaskohtaisena toteutuksena

Kurssi sopii erinomaisesti toteuttavaksi myös asiakaskohtaisena toteutuksena koko yrityksen henkilöstölle. Silloin kurssi räätälöidään teille sopivaksi. Oma vakioitu ympäristönne on luonnollisesti tällöin pohjana koulutussisällölle. Ota yhteyttä myyntipalveluun, niin kerromme lisää.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.