Windows 10 tutuksi (SoveltoX)

Windows 10: Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä!

Windows 10 tutuksi -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
9,00 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Windows 10 on tuttu ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä, se muistuttaa Windows 7:ää muun muassa aloitusvalikon suhteen. Se käynnistyy ja herää lepotilasta nopeasti, siinä on entistä enemmän integroituja tietoturvatoimintoja ja se on suunniteltu toimimaan oikein sinulla jo olevien ohjelmien ja laitteiden kanssa.

Kokonaisuus esittelee Windows 10 toimintoja peruskäyttäjän näkökulmasta. Tavoitteena on tutustua sekä uusiin nykyisten vaatimusten mukaisiin työtapoihin että tutustua uuteen käyttöliittymään, jotta työskentely olisi sujuvaa ja tehokasta.

Kesto ja sisältö

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 6 videota, joiden yhteiskesto on noin 20 minuuttia.

Windows 10 tutuksi

  • Esittely: Joustavuutta ja nopeutta Windows 10:llä
  • Tutustu käyttöliittymään
  • Sovellukset ja ohjelmat
  • Virtuaaliset työpöydät
  • Yhteisöllistä tuottavuutta
  • Toimintokeskus
  • Microsoft Edge-selain

Toteutus

Windows 10 tutuksi -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen SoveltoX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltoX-ympäristöön.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
9,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Tuomiranta

Maiju Tuomiranta

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, AmO (digipedagogiikka), CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii