Winning Team – Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Ryhdy liideriksi, kehitä johtamistaitojasi ja opi johdattamaan tiimisi uudenlaiseen menestykseen.

Kahden kuukauden aikana saat työkalut voittavan tiimin kehittämiseen ja syvennät johtamistaitojasi merkittävästi. Valmennusohjelma auttaa sinua onnistumaan johtajana ja sopii ketteränä valmennuksena kiireisellekkin tekijälle osaksi työviikkoa. Saat konkreettiset työkalut tiimisi onnistumisten mahdollistamiseen ja opit kehittämään parempaa luottamusta, konfliktikyvykkyyttä, sitoutumista ja tilivelvollisuutta tiimeissä. Halutessasi sparraat omia johtamistavoitteitasi yhdessä verkoston kanssa ja coachin johdolla. Kun ilmoittaudut nyt, saat valmennusohjelman lisäksi vuodeksi käyttöön Sovelto Leader -jatkuvan oppimisen palvelun, jolla syvennät johtamistaitojasi vaikka osana jokaista viikkoa. Liity mukaan ja koe uudenlainen, helppo tapa kehittää johtamistaitojasi – Samalla opit rakentamaan tiimistäsi menestyvän voittajatiimin.

588,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Winning Team – Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Haluatko tehdä tiimistäsi monta kertaa paremman?

Lähde mukaan uudenlaiseen valmennusohjelmaan – saat kahdessa kuukaudessa eväät siihen, miten saat tiimisi toimimaan paremmin. Nostat johtajuustaitosi uudelle tasolle ja opit viemään käytäntöön voittavan tiimin kehitysvaiheet.
Kenelle: Tiiminvetäjille ja esimiehille, jotka johtavat tiimejä ja ihmisiä
Ajankohta: Online-valmennusohjelma 9.4-4.6. Ole nopea – otamme ohjelmaan mukaan vain 100 ensimmäistä.

HUOM! Normaalisti ohjelman hinta on 1200€ +alv. Nyt saat ohjelmaan mukaan myös jatkuvan palvelun vuodeksi – ja pääset kehittämään johtajuuttasi pitkäjänteisesti.

Miksi osallistuisin?

Sinulla on varmasti ollut jokin syy tai tavoite, miksi olet pohtinut tiimisi toimintaa tai omaa johtajuuttasi. Tämän ohjelman punaisena lankana on auttaa sinua viemään omat tavoitteesi käytäntöön.

Ohjelma tarjoaa sinulle työkalut kehittää johtamistaitojasi merkittävästi. Valmennuksen lisäksi saat käyttöösi vuoden ajaksi Sovelto Leader -jatkuvan oppimispalvelun, jonka avulla voit jatkaa kehittymistäsi liiderinä myös ohjelman päätyttyä ja syventää oppimiasi asioita läpi vuoden. Sinulta vaaditaan ainoastaan ripaus innokkuutta kasvaa johtajana sekä uteliaisuutta haastaa itseäsi kehittymään paremmaksi johtajaksi!

Mitä ohjelma sisältää ja miten se etenee?

Tässä valmennusohjelmassa perehdymme voittavan tiimin kehitysvaiheisiin. Tänä keväänä pohdinnoissa ja käsittelyssä ei voi välttää etäjohtamista ja virtuaalitiimejä. Olemme rakentaneet sinulle coaching-polun, jossa annamme sinulle eväitä ja pohdintatehtäviä, jotta sinusta tulee parempi tiimin liideri.

Osallistut aktiivisesti, opit itseltäsi ja muilta ohjelman osallistujilta ja lisäksi voit halutessasi missä tahansa vaiheessa sparrailla myös suoraan liideri-coachin kanssa.

Ohjelma toteutetaan interaktiivisella Leader-alustalla, jossa pidetään ohjelmaan liittyvät puheenvuorot ja koulutukset sekä mahdollistetaan osallistujien ja coachin keskustelu ja vuorovaikutus. Ohjelman ohjatut puheenvuorot ja koulutuskokonaisuudet ovat Leader TALK ja COACH sessioita.

Lisäksi pääset tekemään näihin liittyviä pohdintatehtäviä, joissa tunnistat vastaavia tilanteita omassa tiimissäsi. Pääset myös kokeilemaan käytännössä jotain oppimaasi tai kokeilemaan tiettyä toimintatapaa ja keskustelemaan tuloksista muiden osallistujien ja coachin kanssa.

 

Rakenna tiimistäsi voittajatiimi -ohjelman rakenne:

 

Ohjelman aikataulutetut Leader TALK ja COACH -tilaisuudet:
Leader TALK Tiimin johtaminen 9.4.2021
Leader COACH Tiimin kehitysvaiheet 23.4.2021
Leader COACH Luottamuksen rakentaminen ja konfliktikyvykkyyden parantaminen 7.5.2021
Leader COACH Sitoutuminen tehtävään ja tilivelvollisuus tiimissä 21.5.2021
Leader COACH Tiimin tehtävien koordinointi 4.6.2021

Leader TALK on johdatus teemaan asiantuntijan johdolla.
Leader COACH -sessiot syventävät aiheita jäsenten käytännön kokemusten, ongelmien ja tilanteiden kautta. COACH -tilaisuuksissa keskustellaan ja autetaan. Keskitymme yhteen käytännönläheiseen aiheeseen kerrallaan. Saat vinkkejä asiantuntijoilta ja vertaisiltasi sekä työvälineitä käytäntöön.

Ohjelman mukana saat käyttöösi vuoden ajaksi (9.4.2022 saakka) Sovelto Leader -jatkuvan oppimisen palvelun (arvo 588€).

Oletko valmis viemään tiimisi aivan uudelle tasolle ja olemaan todellinen liideri?

Voimme ottaa ainostaan sata ensimmäistä liideriä tälle ainutlaatuiselle matkalle täysin uudenlaiseen ohjelmaan, joka nostaa osaamisesi kahdessa kuukaudessa uudelle tasolle.

Lunasta paikkasi ennen kuin valmennus täyttyy!

 

Yleisimpiä kysymyksiä koulutuksesta:

Mikä ohjelmassa on uutta?
Hyödynnämme tässä koulutuksessa virtuaalista Sovelto Leader -oppimisalustaa. Alustamme mahdollistaa ryhmän toimimisen aidosti yhdessä, erilaisten tehtävien suorittamisen, informaation jakamisen, valmentajan kanssa ajatusten vaihtamien ja monen muun oppimista edistävän interaktiivisen toiminnon toteuttamisen. Et siis istu kurssilla ja kuuntele, vaan pääset sen lisäksi osallistumaan, keskustelemaan ja käymään suoria keskusteluita coachin kanssa.

Mikä on Sovelto Leader?
Ohjelma jatkuu keskeytyksettä vuoden ajan Sovelto Leader -palvelun muodossa. Leader on Sovelton jatkuva palvelu paremman johtamisen kehittämiseen, jonka aihealueet koostuvat itsensä, tiimien, tilanteiden, projektien sekä muutoksen johtamisesta. Opit siis jatkossa jatkuvasti aiheesta kokonaisen vuoden ajan pistemäisen kurssin sijasta. Ohjelma on siis paljon enemmän kuin kurssi!

Miksi vain 100 osallistujaa?
Olemme toteuttaneet vastaavia ohjelmia myös isommalla osallistujamäärällä. Tähän ohjelmaan uskomme 100 hengen rajan olevan juuri oikea, jotta saamme riittävästi erilaisia näkökulmia ja osallistujien haasteita jaettavaksi mutta samalla pidämme kokonaisuuden tiiviinä ja pystymme tarjoamaan valmentajan henkilökohtaisen tuen osallistujien kehityspolulla.

Miten voin maksaa koulutuksen?
Voit hankkia valmennusohjelman joko verkkomaksulla tai tottakai myös laskulla, jolloin valitset kassalla maksutavaksi laskun ja annat tarvittavat tiedot. Kysyttävää? Esitä kysymyksesi meille rohkeasti sivun chatissa tai sähköpostilla suoraan Sovelto Leader-palvelun isännälle pasi.lehtiniemi@sovelto.fi

 

 

 

 

Avainsanat: , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.