Winning Team – Rakenna tiimistäsi voittajatiimi

Paljasta näkyviksi tiimisi kipupisteet ja aloita matka kukoistukseen ja tuloksentekoon. Muutosohjelmassa hyödynnetään Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -mallia.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Luottamuksella ja yhdessä oppimalla tavoitteisiin

Winning Team valmennusohjelma tiimille

Kesto 3-6 kuukautta

 

Patrick Lencionin The Five Behaviors of a Cohesive Team™ -tiimimallissa on vaiheet tuloksellisen ja yhtenäisen tiimin rakentamiseksi. Jokaisen tiimin jäsenen vastuullisuus ja sitoutuminen ovat itsestäänselviä asioita, jotka vaikuttavat tiimin kykyyn päästä tavoitteisiin ja olla tuloksellinen. Vaikka sitoutuminen, vastuullisuus ja tulokset olisi toiminnan perustana, tiimillä voi silti olla erilaisia haasteita, kuten politikointia tai oman edun tavoittelua, mikä vaikeuttaa tiimin kykyä tehdä tulosta. Jokainen tiimi kohtaa konflikteja, mutta oleellisena erona on se, muodostuuko konflikteista lisää konflikteja vai viekö ne tiimiä kohti tulosta. Avaintekijänä on se, minkälainen luottamus tiimin jäsenten välillä.

 

Yhtenäinen tiimi ja yhteiset tavoitteet tiimiläisille

Valmennusohjeman tavoitteena on luoda yhteiset ja jaetut tavoitteet tiimiläisille, jotka luottavat täysin toisiinsa, pystyvät olemaan rakentavasti eri mieltä asioista, sitoutuvat täysin toimintaan ja kokevat olevansa toimistaan vastuussa myös toisille tiimin jäsenille.

Yhtenäisen tiimin viiden toimintatason rakentaminen ei toteudu ilman valmennuksen tukea ja riittävän pitkään kestävää seurantaa.Patrick Lencionin yhtenäisen tiimin mallin mukaisen toiminnan luomiseksi on mittarit, prosessi ja valmennusohjelma.

Käynnistä koko tiimille tarkoitettu 6-12 kuukauden mittainen muutosohjelma

Tiimin toiminta analysoidaan jokaisella viidellä toimintatasolla. Valmennusohjelma suunnitellaan juuri sinun tiimisi tavoitteisiin sopivaksi. Valmennusohjelma on sarja erilaisia workshoppeja ja keskusteluita, millä rakennetaan aito tiimitoiminta jokaisen tiimin jäsenen erilaisuutta kuunnellen ja hyödyntäen.

Valmennuksen työkaluina ovat The Five Behaviors™ henkilökohtaisen ja tiimin profiilin lisäksi Everything DiSC™ -profiilit, jotka auttavat ymmärtämään omaa ja muiden tiimin jäsenten erilaisuutta luoden vankan perustan luottamuksen rakentamiselle ja konfliktien käsittelylle.

Winning Team -valmennusohjelman avulla tiimissäsi:

  • Parempi ja nopeampi päätöksentekokyky
  • Kaikkien jäsentensä taitojen ja näkemysten hyödyntäminen
  • Ei voimavarojen tuhlaamista politikointiin, sekaannuksiin ja tuhoisiin konflikteihin
  • Oikeiden ongelmien ratkaisemiseen keskittyminen
  • Ei takerruta epäolennaisuuksiin etsiessä muiden hyväksyntää
  • Kyky tuottaa yritykselle selkeää kilpailuetua
  • Parempi työilmapiiri

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.