Muutos tehdään oppimalla
Kiitoksia tapaamisesta Valtio Expossa 7.5.2019!

On kyseessä sitten pilvipalvelut, O365 tai johtamisen kehittäminen – modernilla työpaikalla oppimismetodit ja osaamisen johtaminen tukevat työssä soveltamista ja työn ohella oppimista. Perinteisen kurssilla oppimisen lisäksi Sovelto tarjoaa monia muita tapoja oppia tehokkaasti. 

Varaa sparraus kanssamme, niin suunnitellaan sinun organisaatiotasi parhaiten palveleva kokonaisuus! Saat sparrauksessa myös yhteenvedon tutkimuksestamme “Miten oppimista johdetaan Suomessa” ja voit voittaa koulutuksen.

Pysy aallonharjalla osaamisen johtamisessa

Webinaari:
"Miten suomalaiset organisaatiot vastaavat työelämän muutokseen?"

Sovelto tutki yli 50 suomalaisen organisaation näkemyksiä tulevaisuudesta ja muutoksen suunnasta. Suomalaiset johtajat arvioivat työtehtävien muuttuvan peräti 50-90% seuraavan 5 vuoden aikana.
Tule mukaan webinaariin kuuntelemaan tutkimuksen tarkemmat tulokset ja johtopäätökset!

Aloita matkasi parempaan johtajuuteen

Johda tiimiäsi ja itseäsi kohti tuottavampaa huomista.

Oletteko siirtymässä pilveen?

Azure-koulutukset

Kurssi kohti Azurea - ota Azure haltuusi Sovelton koulutuksissa. Luokassa, online tai räätälöidyllä muutosohjelmalla.

AWS-koulutukset

Sovelto on APN Training Partner, eli valtuutettu Amazon Web Services -koulutuskumppani.

M365-koulutukset

Microsoft 365 on integroitu ratkaisu, jossa yhdistyvät Office 365:n luokkansa paras tuottavuus ja kehittyneet suojauksen ja laitteidenhallinnan toiminnot, joiden avulla voit suojata yrityksesi.

Office 365 käyttöönotto modernit työtavat edellä!

Itseohjautuvuus eri muodoissaan on pinnalla useissa organisaatioissa. Toteutuakseen se tarvitsee toimintatapojen muutoksen lisäksi tehokkaan digitaalisen alustan yhteistyöhön ja kommunikointiin. Lue kouluttajamme Teemu Ahlströmin mietteet siitä, miten Office 365 käyttöönottoa voidaan tehostaa.

Onko koulutustarpeesi jo selvillä?

Jos sinulla on jo selkeä kuva tarvitsemastasi koulutuksesta, laita meille tarjouspyyntö. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja luodaan yhdessä juuri teille sopivin koulutusratkaisu.