Webinaaritallenne: Itsensä johtaminen poikkeusoloissa

Webinaaritallenne: Itsensä johtaminen poikkeusoloissa

Poikkeusolot, covid-19 karanteeni ja liikkumisrajoitukset ovat  ajaneet meidät työskentelemään kotioloihin ja eristyksiin työkavereista.

Nyt tarvitaan etäyhteysvälineiden lisäksi itsensäjohtamisen välineitä, jotta yhteistyö saadaan hoidettua hienosti tilanteessa kuin tilanteessa.

Tässä webinaarissa käsittelemme itsensä johtajan ajattelutapaa sekä taitoja, joilla jokainen voi lisätä proaktiivisuuttaan ja ottaa kontrollin omasta työstään ja asioiden edistämisestä poikkeusoloissa.

Nyt tarvitaan kaikkien panosta, jotta kykenemme oppimaan ja kehittymään nopeasti, säilyttämään suorituskyvyn, kantamaan vastuuta henkilökohtaisella tasolla ja kehittämään uusia ennen näkemättömiä arki-innovaatioita.

Webinaarin puhujana on Sovelton Director & Executive Consultant Pasi Lehtiniemi. Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Katso webinaaritallenne

Lue myös vinkit itsensä johtamiseen täältä ja lataa ilmainen itsensä johtamisen opas.

Järjestämme asiakaskohtaisia koulutuksia itsensä johtamisesta ja tilannesidonnaisesta johtamisesta