Webinaaritallenne: Sertifiointipreppaus Microsoft Azure Fundamentals -testiin AZ-900

Webinaaritallenne: Sertifiointipreppaus Microsoft Azure Fundamentals -testiin AZ-900

Haluamme auttaa sinua onnistumaan AZ-900-sertifiointitestissä. Nyt voit säästää aikaa ja viimeistellä Azure Fundamentals -osaamisesi Sovelton maksuttomassa sertifiointipreppauksessa selvällä suomen kielellä. Webinaarissa Sovelton Learning Coach Petri Kettunen antaa onnistumisen avaimet AZ-900-testiin valmistautumisessa.

Tämä oli erittäinhyvä briiffi sertifiointikokonaisuudesta henkilölle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta sertin suorittamisesta ja etenkin sen online suorittamisesta.

Ilmoittautuessasi webinaariin saat käyttöösi maksutta vouhcerin AZ-900 MeasureUp -harjoitustestiin sekä vinkit sen optimaaliseen hyödyntämiseen. Webinaarin aikana käymme myös läpi, miten ilmoittaudut ja varaat paikkasi AZ-900-testiin ja suoritat sen joko Sovelton testikeskuksessa tai online. Webinaarin avulla onnistut sertifiointitestissä vähimmällä vaivalla!

Webinaarissa kuulet myös Petrin omakohtaiset kokemukset siitä, kuinka nopealiikkeinen asiantuntija ryhtyi opiskelemaan itseopiskeluna tähtäimessään sertifioinnin suorittaminen.

Learning Coach Petri Kettunen kertoo webinaarissa mm.

  • mitä osaamista vaaditaan AZ-900-sertifiointitestin suorittamiseen
  • kokemukset ja parhaat vinkit hyväksyttyyn suoritukseen
  • mistä löytää parhaat materiaalit oppimiseen
  • itseopiskelu vs. kurssipäivä
  • parhaat käytännöt ja vinkit itseopiskeluun
  • harjoitustestiin ilmoittautuminen ja vinkit sen tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Kuuntele uusin webinaaritallenne:

You can find this webinar in English here.

Kuuntele aiempia tallenteita:

Microsoft Azure Fundamentals AZ-900 -sertifiointiin tähtäävät opinnot

Opi pilvipalveluiden perusteet ja Microsoft Azure -pilvipalvelun peruspilarit. Microsoft Azure Fundamentals AZ-900 -opinnot sopivat hyvin perustiedoiksi myös liiketoimintavastuullisille, joiden organisaatio hyödyntää pilvipalveluita. Voit opiskella sertifiointiin tähtäävät materiaalit itsenäisesti ja maksutta Microsoft Learnista tai osallistumalla yhden päivän kestävään koulutukseen Sovelton koulutustiloissa, online-yhteydellä tai yrityksesi tiloissa.