Webinaaritallenne 29.10.2021: Näin pidät vaikuttavan kehityskeskustelun

Webinaaritallenne 29.10.2021: Näin pidät vaikuttavan kehityskeskustelun
Kehityskeskustelut ovat rikki. Nopeasti muuttuvassa maailmassa ei riitä, että käymme perinteisen kehityskeskustelun kerran vuodessa. Tässä webinaarissa kuulet, miten kehityskeskusteluprosessia voi kehittää tukemaan tavoitteita ja vuorovaikutusta.

Osaajista käydään kovaa kilpailua. Parhaita osaajia headhuntataan koko ajan ja osaamistarpeissa, yrityksen strategiassa sekä kilpailukentässä tapahtuu muutoksia, joihin myös lähijohtajien täytyy kyetä reagoimaan nopeasti.

Kuuntele webinaaritallenteelta, miten Sovelton toimitusjohtaja Sanna Varpukari ja johtava konsultti Pasi Lehtiniemi avaavat kuulijoille vaikuttavasta ja jatkuvasta kehityskeskustelumallista.

Tähän webinaariin osallistuttuasi

  • hahmotat, mitkä ovat perinteisen 12kk välein pidettävän kehityskeskustelumallin haasteet,
  • saat vinkkejä, miten luoda vaikuttava kehityskeskustelu,
  • ymmärrät, mitkä ovat jatkuvan kehityskeskustelumallin hyödyt
  • opit, miten perinteisestä kehityskeskustelumallista rakennetaan jatkuva kehityskeskusteluiden malli.

Webinaariin osallistujat saivat itselleen Sovelton Jatkuva kehityskeskustelu -oppaan, joka avaa uuden jatkuvan kehityskeskustelun mallin avoimempaan ja vaikuttavampiin kehityskeskusteluihin.

Ajankohta: webinaari pidettiin perjantaina 29.10.2021.

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille lähijohtajille, jotka haluavat rakentaa luottamuksellisen ja rakentavan kehityskeskustelun sekä motivoida muita ihmisiä kohti parempia tuloksia.

Asiantuntijat

Pasi Lehtiniemi, Johtava konsultti, Sovelto
Sanna Varpukari, CEO, Sovelto