Webinaaritallenne: Oppimisen johtaminen organisaatiossa

Webinaaritallenne: Oppimisen johtaminen organisaatiossa
Oppimisen johtaminen tuo organisaatiolle kilpailukykyä ja arvoa työnantajana. Oppimisen ja osaamisen johtaminen jää usein arjen kiireiden jalkoihin ja vaille näkyvää mitattavaa toimintaa. Webinaarissa opit keinoja, joilla viet oppimisen johtamisen osaamistarpeiden tunnistamisesta osaamisen osoittamiseen ja mittaamiseen.

Koska ihmisten into oppia ja uudistua on merkittävä tekijä organisaation kyvykkyyksien takana, on oppiminen valtava strateginen mahdollisuus, jota ei voida jättää huomioimatta. Organisaatioissa on luotava mahdollisuudet uudistumiselle ja kehitettävä uteliaisuuden ja jatkuvan oppimisen kulttuuria.

Webinaarissa käymme läpi oppimisen johtamisen prosessin eri vaiheet, sekä johtamisen mallin, joka auttaa liiketoiminnan johtajia, projektipäälliköitä ja projekteissa työskenteleviä henkilöitä ymmärtämään strategisen, taktisen ja operatiivisen tason tekemisiä asetettujen päämäärien tavoittamiseksi. 

Tervetuloa kuulemaan oppimisen johtamisesta Sovelton Susanna Eerolan ja Pasi Lehtiniemen johdolla!

Kuuntele webinaaritallenne:

  • ymmärrät oppimisen johtamisen vaikutukset organisaatiossasi
  • opit, mitkä ovat oppimisen johtamisen eri vaiheet 
  • tiedät, miten saat muut organisaatiossasi ymmärtämään strategisen, taktisen ja operatiivisen tason tekemisen asetettujen päämäärien tavoittamiseksi.

Webinaari pidettiin 14.1.2022.

Kenelle?

Tämä webinaari sopii sinulle, jonka työnkuvaan kuuluu organisaation osaamisen kehittämistä, sekä sinulle, joka viet uudistumista eteenpäin organisaatiossasi.

Asiantuntijat

Pasi Lehtiniemi, Executive Consultant, Sovelto 
Susanna Eerola, Executive Consultant, Sovelto

Yhteistyössä

Paremman työelämän ytimessä – Work goes happy