Webinaaritallenne: Osaamispolut ja tiimin kehitys: Esihenkilö jatkuvan oppimisen mahdollistajana

Webinaaritallenne: Osaamispolut ja tiimin kehitys: Esihenkilö jatkuvan oppimisen mahdollistajana
Uudistuminen ja muutos alkaa oppimalla. Miten oppimisesta voidaan tehdä tavoitteellista ja kannattavaa? Minkälainen organisaatiokulttuuri tukee jatkuvaa oppimista? Kuuntele webinaaritallenteelta, kuinka mahdollistat tiimillesi osaamispolkujen ja yksilöllisen tuen avulla tavoitteellisen jatkuvan oppimisen.

Esihenkilön tehtävänä on tukea tiimin jäsenten osaamisen kasvattamista organisaation tavoitteet huomioiden. Osaaminen ei synny itsestään. Jatkuva oppiminen on tärkeä tekijä organisaation kasvun mahdollistajana. Se luo myös hyvinvointia, sitouttaa ja lisää organisaation houkuttelevuutta työnantajamarkkinoilla.

Webinaarissa Sovelton Marika Kotola ja Susanna Eerola keskustelevat jatkuvan oppimisen kulttuurin rakentamisesta sekä oppimisen johtamisesta osaamispolkujen, tavoitteiden ja motivoinnin kautta.

Tähän webinaarin kuunneltuasi:

• tiedät, mistä tekijöistä jatkuvan oppimisen kulttuuri rakentuu organisaatiossa
• hahmotat, mitä jatkuva oppiminen käytännössä tarkoittaa tiimisi arjessa
• ymmärrät, miten osaamispolut ja Learning coach toimivat yksilön tukena tavoitteellisessa osaamisvajeiden täyttämisessä
• saat esimerkkejä osaamispoluista IT-osaajille, jotka ovat mukana organisaation digitalisaatiomatkalla, esihenkilöille arjen johtamisen tueksi tueksi, sekä tietotyötä tekeville, jotka haluavat teknologian lisäävän työtehoa, hyvinvointia ja viestintätaitoja.

Ajankohta: webinaari järjestettiin tiistaina 16.11.2021.

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille lähijohtajille ja HR-osaajille, jotka haluavat johtaa tiiminsä tai organisaationsa osaamista ja motivoida muita ihmisiä kohti parempia tuloksia.

Asiantuntijat

Marika Kotola, Executive Advisor, Sovelto
Susanna Eerola, Executive Consultant, Sovelto