Webinaaritallenne: Parhaat eväät Microsoft Igniteen 🍿

Webinaaritallenne: Parhaat eväät Microsoft Igniteen 🍿

Microsoft Ignite järjestetään taas maaliskuun 2.-4. päivä, vain puoli vuotta edellisen Igniten jälkeen. Formaattina on luonnollisesti online-tapahtuma, joka mahdollistaa nyt helpon osallistumisen. Tuttuun tapaan päivin mahtuu paljon esityksiä, julkistuksia ja verkostoitumista. Tapahtumaa on paljon ja jos et ole valmistautunut kuin 100 metrin aituri, saatat missata jotain hyvinkin oleellista. Me haluamme osaltamme varmistaa, että lähdet tapahtumaan hyvän suunnitelman kanssa ja saat siitä kaiken hyödyn irti. Webinaari pidettiin 1.3.2021.

Saamme vieraaksemme North Advisorilta Jussi Roineen, joka ei varmastikaan lisäesittelyjä kaipaa. Jussin johdolla ruoditaan läpi tulevia julkistuksia ja vinkataan parhaita käytäntöjä Ignite-uutisten seuraamiseen. Olet siis valmiina, kun starttipistooli pamahtaa. Lisäksi Jussi tarjoaa suuntaa siihen, mihin Igniten jälkeen kannattaa keskittyä Microsoft-teknologioissa.

Älä siis käytä tunteja pohdiskeluun mitä Microsoft Ignitessa kannattaa tehdä, vaan tule kolmeksi vartiksi linjoille kuulemaan kuumimmat tärpit, kysymään askarruttavat asiat ja ottamaan osallistumisvinkit taskuun.

Rekisteröidy Microsoft Igniteen

Tutustu Jussiin LinkedInissä

Katso Sovelton Azure-tarjonta