Webinaaritallenne: Parempaa ryhmätyötä Teamsin, Plannerin ja Streamin avulla

Webinaaritallenne: Parempaa ryhmätyötä Teamsin, Plannerin ja Streamin avulla

Tehokas yhteistyö vaatii parhaat työskentelyalustat, joita voidaan käyttää ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Onnistu paremmin ryhmätyössä Teamsin, Plannerin ja Streamin avulla!

Webinaaritallenteella Sovelton johtava konsultti Teemu Ahlström kertoo esimerkkien avulla, miten hyödynnät Teamsia, Planneria ja Streamia parhaiten tiimissäsi, projektissasi tai organisaatiossasi.

Teemu Ahström on kokenut yhteistyökulttuurin kehittäjä. Hänen erikoisosaamistaan on mm. Office365-välineiden hyödyntäminen projektien yhteistyöalustana. Teemu valmentaakin organisaatioita erityisesti kohti Office 365 ja toimintakulttuurin muutosta.

Webinaarin puhujasta sanottua:

Teemu opettaa, haastaa ja viihdyttää.

Kouluttajalla oli hyvät perustiedot eri käyttöjärjestelmistä ja osasi neuvoa aihepiirin ulkopuolelta ongelmatilanteissa. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!
 
Todella hyvä kouluttaja, kysymyksiin sai vastaukset ja pidettiin huolta, että kaikki pysyy kärryillä.
 
Rento asenne helpotti kanssakäymistä ja tekemistä.

Katso webinaaritallenne

Webinaari pidettiin 21.11.2019 klo 13-14.

Tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreenit ovat tunnin mittaisia online-koulutuksia O365 aiheista sisältäen viimeisimmät Microsoftin julkaisemat muutokset valmiiksi pureskeltuna. Opit nopeasti työn ohessa. Esimerkiksi tietotyön tehotreenit Teams, PlannerStream ja Forms ovat erittäin suosittuja koulutuksia ja paikat täyttyvät nopeasti. 

O365-koulutukset tiimillesi ja organisaatiollesi milloin haluat

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kokeneen kouluttajan vetämänä, 800 videota itseopiskeluun ja kutsut Sovelton webinaareihin.

Office 365 ja toimintakulttuurin muutos

Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme organisaatiosi osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.