Webinaari: Teams 16.8. klo 9-10

Webinaari: Teams 16.8. klo 9-10

Teams-juna kulkee vakaasti eteenpäin. Hyvät ominaisuudet, mobiilius ja jatkuva kehitys takaa, että digitaalinen tiimityö on koko ajan entistä tehokkaampaa. Teamsin yksi hienoimmista piirteistä on, että se muovautuu hyvin erilaisten tiimien tarpeisiin.

Tule mukaan kuuntelemaan mikä tekee Teamsista kokeilemisen arvoisen, mitkä ovat viimeisimmät Teams uutiset, mitä Sovelton asiantuntijat ovat oppineet Teamsin hyödynnettävyydestä ja miten saada Teams tehokäyttöön organisaatiossa.

Webinaarissa Sovelton Competence Coach Teemu Ahlström kertoo mm. näistä aiheista:

  • Keskeisimmät tehokkaaseen tiimityöhön liittyvät toiminteet           
  • Mitä uutta Teamsiin on tullut juuri nyt
  • Miten Teamsin saa tehokäyttöön organisaatossa
  • Lisäksi Teemu käy läpi ne ennakkokysymykset, joihin ei vielä muussa sisällössä vastattu. Laita kysymyksiä ilmoittautuessasi, jotka sinua askarruttavat ennnakkoon!

Ilmoittaudu webinaariin

Ajankohta: 16.8.2019 klo 9-10
Webinaari on maksuton.
Ilmoittautumalla saat webinaarin nauhoitteen sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Lue lisää

Microsoft Teams – Tehokkaiden tiimien työkalupakki

Tiimityön luonne ja toimintaympäristö on murroksessa. Pysytkö muutoksessa mukana vai kaipaatko buustia takaisin aallonharjalle? Ota Microsoft Teams käyttöön ja vie tiimisi toiminta uudelle levelille!

Blogi: Office 365 käyttöönotto modernit työtavat edellä

Fiksummin yhdessä -työpaja

Fiksummin Yhdessä on täysin maksuton 3 tunnin työpaja, joka nostaa tiiminne potentiaalin ansaitsemalleen tasolle, Microsoft 365:sen kokonaisvaltaisten ominaisuuksien tuella.