Webinaaritallenne: Uusia ominaisuuksia Microsoft 365:ssä – Kuinka hyödynnät niitä työssäsi?

Webinaaritallenne: Uusia ominaisuuksia Microsoft 365:ssä – Kuinka hyödynnät niitä työssäsi?

Office 365, jota kutsutaan nykyään Microsoft 365:ksi kehittyy kovalla vauhdilla. Tervetuloa webinaariin kuulemaan miten saat Microsoft 365:n uudet ominaisuudet itsellesi käyttöön ja miten voit hyödyntää niitä omassa työssäsi.  

Webinaarissa tutustumme Microsoft 365:n roadmapiin ja pohdimme mitä uudet ominaisuudet tarkoittavat käytännössä tietotyöläisen arjessa: Mitä merkitystä on sillä, että Teamsin ilmoitukset voivat olla nyt Windows-ilmoituksia? Miten vuodenvaihteessa tulleet Teams-kokouksen pienryhmätilat (Breakout rooms) ovat toimineet? Mikä on Teams-webinaari, johon saa oman rekisteröitymissivun? Tuleeko Excelissä käyttöön tuleva Microsoft Script korvaamaan vanhat kunnon makrot? Entä mikä on Microsoft Viva, josta niin paljon puhutaan? 


Kuuntele webinaaritallenne:

 

  •  tiedät, mitä uutta ja hyödyllistä Microsoft 365:n on tullut ja pian tulossa ja kuinka parhaiten hyödynnät niitä työssäsi
  • ymmärrät, miten voit oppia helposti Microsoft 365 -toimintoja arjessa ja miten ylläpidät työvälineosaamistasi jatkuvan oppimispalvelun avulla
  • saat tilaisuuden kysyä uusista Microsoft 365:n ominaisuuksista ja niiden hyödyntämisestä.

 

Kenelle? 

Tämä webinaari sopii kaikille tietotyöläisille, jotka haluavat saada täyden hyödyn irti Microsoft 365 -toiminnoista ja tehostaa näin omaa työtänsä. Webinaari sopii myös erinomaisesti mm. HelpDesktiimeissä toimiville ja tiiminvetäjille, joiden tulee olla tietoisia M365-muutoksista ja auttaa loppukäyttäjiä heidän kysymyksissään.  

 

Asiantuntijat  

Eine Lahtisalo, senior-konsultti, Sovelto 
Antti Kivivalli
, senior-konsultti, Sovelto

Katso myös

Webinaaritallenne: Miten oppia O365- ja Office-sovellukset iisisti työn ohella? » 

  

O365 ja Office-sovellukset iisisti Sovelto Easylla 

Sovelto Easy on kattava kokonaispaketti, jossa saat yhdellä kuukausimaksulla organisaatiosi käyttöön säännölliset tietotyön tehotreenit kouluttajan vetämänä ja 800 videota itseopiskeluun.

Tutustu Sovelto Easyyn »