Webinaaritallenne: Valmentavan johtamisen elementit

Webinaaritallenne: Valmentavan johtamisen elementit

Mitä on valmentava johtaminen? Mitkä ovat askeleet, jotka kannattaa ottaa kuljettaessa kohti valmentavaa johtamista omassa esihenkilötyössä ja organisaatiossa rakentaen vuorovaikutteisempaa esimiestyötä?

Webinaaritallenteelta opit Sovelton Anne Tarkiaisen, Petri Kettusen ja Sara Mahmoudin johdolla valmentavan johtamisen kulttuurista ja elementeistä käytännön esimerkein. Saat ymmärrystä valmentavan johtamisen työtavoista, joilla selvitä kompleksisessa maailmassa, jossa tulevaisuus on kovin epätarkka.

Ajankohta: webinaari järjestettiin perjantaina 10.9.2021 klo 10-11

Tähän webinaariin osallistuttuasi

  • opit, minkälaista on hyvä valmentava johtaminen ja mitkä ovat sen hyödyt
  • tiedät, mistä elementeistä valmentava johtaminen koostuu
  • ymmärrät, miten kannattaa lähteä rakentamaan muutosta kohti valmentavan johtamisen kulttuuria niin omassa lähijohtamistyössä kuin koko organisaatiossa
  • saat vinkkejä ja esimerkkejä käytännön learning coachin työstä
  • tiedät, minkälaista tukea on saatavilla, jos haluat oppia lisää valmentavasta oppimisesta tai hankkia itse one-to-one coaching -palveluja

Kenelle?

Tämä webinaari sopii kaikille esimies- ja johtamistyötä tekeville, jotka haluavat oppia, miten ollaan osana luomassa organisaatioon valmentavaa johtamiskulttuuria ja miten itse toimia valmentavasti omassa johtamistyössä.

Asiantuntijat 

Anne Tarkiainen, Director, Business Coach, Sovelto
Petri Kettunen, Executive Learning Coach, Sovelto
Sara Mahmoud, Learning Coach, Sovelto